[]

Bu ne lan

alkislarlayasiyorum.com

Oğlum sanki giderek mallaşıyor gibiyiz. Bu ne amk, ne kadar aptal olmuşuz biz böyle.
Bir tane akıllı adam çıkmadı.

 
ülkemizde gerçekten düşünme sorunu var bunu biliyoruz. böyle aptallar her yerde. bu yüzden bu kadar şaşırmaya gerek yok. mantıklı, düzgün cevap verenler elbette var lakin onları değil de en mal en salak cevap verenleri yayınlıyorlar.

inanır mısın daha dün intihar etmek için 6. kata çıkan bir kadını çay içerek soğukkanlı bir şekilde izleyen halk gördüm. bu ne ki..
  • cetoxim  (26.10.14 10:13:12) 
vardır elbet düzgün cevaplar ama kafasına sıkarım tüm düzgün cevapları götürüyor sanki :) vitaminli yiyecek yerdim en mantıklısı. ahahahah. yine güldük ağlanacak halimize. bir de allah çarşısına pazar versin ne demek?


  • sheridans  (26.10.14 10:19:04) 
aci ama gercek. turkiye'nin buyuk kismi bu cehalete sahip. ben bu ulkenin basbakani, cumhurbaskani olsaydim sirf bu gercek yuzunden utancimdan sokaga cikmazdim. ama bizimkiler kalkip bir de "soyle mukemmeliz" diye caka satiyor.


  • mayeskuel  (26.10.14 10:51:57) 
yunan halkı(!) gördüğüm en ilginç halk! keşke türk milleti(!)ne de sorsalarmış!

bunu yabancı bir arkadaşım görse yeminle utanırım...
  • magdurum ben magdur  (26.10.14 11:32:49 ~ 11:33:18) 
sabah sabah sinirim zıpladı ya. ülkenin hali bu işte, ne bekliyorsun ki.


  • ozzpwnz  (26.10.14 11:42:49) 
vitaminli yiyecekler yerdim diyen bomba yahu, ebola olursak manavdan 2 kilo portakal alır yolumuzu buluruz kafasında


  • sinekvalesi  (26.10.14 12:16:41) 
bu videolara cok takilmayin
belgesel cektigim icin kameranin insanlar uzerindeki etkisini yakinen biliyorum
yolda yururken dibinize sokulup, aniden soru soran bir kamera karsisinda siz de cok saglikli cevaplar veremeyebilirsiniz
simdi sokaga cikalim kamerayla, turkiyenin baskentine istanbul diycek 20 kisiyi kaydetmemiz 1 saati bulmaz
hadi 3 saati buldu diyelim, sadece o aptal cevaplari kesip-kolajlayip servis etmemiz de mumkun degil mi?
  • superb  (26.10.14 12:20:43 ~ 12:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.