[]

Hak ettiğinizi düşündüğünüz bir şeye

Bir başkası sahip olunca ne yapıyorsunuz? Kendinizi o şey için çok uygun görürken, alan kişinin sizin kadar hak etmediğini düşündüğünüzde nasıl teselli buluyorsunuz?

Evet sevgili duyuru 2 gündür çok dertliyim.


 
acilen ilgimi farklı alanlara yönlendiriyorum. bu tarz durumlarda edindiğiniz hobi sizi ayakta tutuyor. untuyorsunuz. veya iş yoğunluğu, birebir.


  • bruceandwayne  (26.10.14 02:58:57) 
Arkadaş darlarım ben de biraz da rahatlatacak gibi değil. Bu durumu sindirebilecek miyim hiç bilmiyorum. Belki de çok kibirli davranıyorum, ama yine de şuanda özellikle o şahsın nasıl benim olmam gereken yerde bulunduğunu anlayamıyorum, hiç aklıma gelmezdi böyle sonuçlanacağı. İşin kötüsü onun oraya gelmesine yardımcı oldum iyi niyetle, asla benim yerime geçebileceğini düşünmemiştim.


  • legendwaitforitdary  (26.10.14 03:00:56) 
valla aklıma direkt olarak hoşlandığım kızın başkasından hoşlanması geliyo, bu tip durumlarda genelde sabah akşam uyuyup bi ay falan iptal oluyorum. sonra geçiyo kendiliğinden.

bi şey yapmıyorum yani aslında. durup geçmesini bekliyorum. geçiyo da.
  • pescador  (26.10.14 03:01:14) 
Ben hala kabullenmeme sürecindeyim, sanki bi gün bir anda bir hata olduğu ortaya çıkacak da ben hak ettiğim yere gelebilecekmişim gibi düşünüyorum, bu kadar erken bırakmak istemiyorum peşini


  • legendwaitforitdary  (26.10.14 03:02:30) 
Ne olduğuna bağlı. Karşı cins meselesi ise pek umurumda olmaz açıkçası. İşle ilgili bir şeyse eğer karar vericiler tarafından geçerli nedenlere oturtulmuşsa ikna olurum ve üstünde durmam ama nedenler geçersizse yıkarım ortalığı. Birçok arkadaşımın konu ile ilgili "Senin rakibin olmaya korkarım" demişliği var, gerçekten acımadan ezip geçerim. Onun dışında zaten "hak ettim", "hak etmedim" gözü ile de bakmam pek bir şeylere.


  • aychovsky  (26.10.14 03:27:25 ~ 03:30:06) 
Başkası bir şeyi hak etmediği halde aldığı vakit ben haksızlığa uğramışım gibi hissetmiyorum. Kıskanmam, özenirim. Aynı yere gelmek için çabalarım.

Rekabet durumu varsa ve ben kaybediyorsam o zaman karasinek moduna geçer, ellerimi ovuşturur, plan yaparım.
  • m e l t e m  (26.10.14 03:49:39 ~ 03:50:45) 
Öyle bir olasılık yok. Hak ediyorsam bir şekilde alırım arkadaş.
Ha biraz zamanlaması sarkabilir o kadar.

  • Skey295  (26.10.14 03:50:25) 
@Skey295'e özel teşekkürler ile... Bakalım; umarım zamanlamadaki sarkmanın boku çıkmadan...


  • legendwaitforitdary  (26.10.14 03:32:16) 
umrumda olmuyor. insanların güce olan ihtirası benim için bir oyuncaktan ibaret.


  • namus ninjası  (26.10.14 07:40:00) 
en çok hoslandıgım kız konusunda böyle oluyorum. kimden hoslansam istisnasız sevgilisi oluyor, o sakallı lavuk bir yerlerden fırlıyor illaki. deli oluyorum. kalkıp da o kızı hak ediyorum demiyorum tabii terbiyesizliğe gerek yok ama bir kerede işler yaver gitsin be.


  • fransızkalanadam  (26.10.14 07:45:03) 
Açıkçası daha çok gaza geliyorum ve o kişiyi kıskanmaktan ziyade nasıl bunu elde edebildi diye gözlemleyip feyz almaya calısıyorum. Olay şans işi ise vay şanslı ibne dediğim falan oluyor ama.


  • Solem  (26.10.14 07:56:10) 
pes etmem doğru zamanı beklerim. benim haketmeyip onun elde ettiği şey bir kadın bile olabilir. o kadın için savaşmaya devam ederim. racon vb. bilmem..


  • yorumlu yorum  (26.10.14 08:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.