[]

bu kıza ayıp etmedim di mi

kızla aramızda bir şeyler olmaya yakın ben buna açık açık ilişki istemiyorum demiştim. her neyse buna bozuldu başta sonra eski erkek arkadaşı ile görüştü ben de ona kızdım. mesajlaşmayalım görüşünce her şeyi yerli yerine oturturuz dedim . sonra buluşalım diye mesaj attım, buluştuk romantik anlar yaşadık gecenin sonunda da birlikte olduk...ertesi gün mesaj atmadım ben, bu da akşamına neden böyle yaptın, dün gece yaşadıklarımızdan sonra hemde vsvs yardırdı biraz bana...bende ben sana başta söylemiştim ilişki aramıyorum biz sadece arkadaşız dedim. ona da ayrı bozuldu insan arkadaşıyla sevişmez de, buluşunca bakarız ne olur ne gider dediğimde de sevili olucaz sanmış da cart curt...

kendimi çok üzdüm seninle bir daha ne konuşmak ne de görüşmek istiyorum kullanılmış hissediyorum kendimi dedi ben de okay dedim. bu olayda bir hatam var mı ? benim yüzünden üzüldü kız sonuçta ama kendimde hata bulamadım size sorayım dedim


 
seks asla tek taraflı alınan bir karar değildir. şayet gazoza atılan ilaç yoksa..


  • yorumlu yorum  (26.10.14 01:54:00) 
ilişki istemiyorum dedikten sonra kız eski sevgilisi ile mesajlaştı diye kızmışsın. böyle bi kıskançlıktan ötürü kız da seni yanlış anlamış doğal olarak. hatalısın. umarım yalnız ölürsün.


  • elorelia  (26.10.14 01:56:24) 
pipin düşse yeridir.


  • namus ninjası  (26.10.14 02:04:59) 
senin gibi ibneler kızlara böyle yapıyo diye bugün benim gibi adamlar yalnız lan :/


  • Solem  (26.10.14 02:08:27) 
Senlik bişey yok kız kendine ayıp etmiş...


  • mustancigano  (26.10.14 02:08:51) 
karisik sinyaller vermissin.
once iliski istemiyorum deyip uzerine daha farkli davraninca fikrini degistirdin diye dusunmustur gayet dogal olarak.

hatalisin. hata yapmak kotu degil ama daha kibar davranabilirdin.

en azindan geri donup sanirim karisik sinyaller verdigim icin hataliyim ama seni uzmek istememistim. kendini kullanilmis hissetmene gerek yok, birlikte gecirdigimiz zamana deger veriyorum ama basta soyledigim gibi iliski istemiyorum, benzeri bir konusma yapmak durumu cozer bence.

sevistiginiz insanlara kibar davranin.

edit: ayrica bir zahmet artik, kadin diyin.
  • goldentitan  (26.10.14 02:10:01 ~ 02:10:53) 
İlişkiyi istemiyorsan neden kıskandın?

Sadece ilişki istemiyorum deyip birlikte olduktan sonra aramasaydın, bu ayıp falan değildi. Niyetini söylemişsin, ona göre ister veya istemez.

Ama ilişkiden sonra, hem eski sevgiliden kıskanmışsın, hem de romantik anlar yaşatmışsın. Haliyle o da senin bir sonraki adıma hazır olduğunu düşünmekte haklı. Büyük olasılıkla da bu karışık sinyaller sonrası "Benimle yattıktan sonra fikrini değiştirdi. Sanırım benden etkilendi" diye düşünmüştür. Romantik anları geçtim, onlar çok da sorun değil. Kıskanma ve engelleme sadece yatılan birine yapılan bir şey değil. Dolayısıyla o kısım hata olmuş, ayıp olmuş biraz.
  • aychovsky  (26.10.14 02:19:30 ~ 02:20:44) 
Elbette hatan var. Bir de soruyor ya. Kıza yazık olmuş.
"Arkadaşız biz." dediğin kişinin eski sevgilisiyle görüşmesine trip atılmaz, romantik anlar yaşanmaz, mesajla anlaşamıyoruz yüzyüze yerli yerine oturturuz hiç denmez.. Onu geçtim sevişilir mi lan arkadaşla?
"ona da ayrı bozuldu insan arkadaşıyla sevişmez de, buluşunca bakarız ne olur ne gider dediğimde de sevgili olucaz sanmış " şurada kız zaten anlatmış, çokta iyi anlatmış.
Umarım pipin içine kaçar. Sizin gibiler yüzünden pırlanta gibi adamlar friend zoneda çürüyüp gidiyor.
  • afush  (26.10.14 02:20:50) 
Ayıbın alasını etmişsin bence.
Eski sevgilisiyle konuştu diye trip atmışsın.
Yerli yerine oturturuz diye umut vermişsin. O ilişki istiyor, sen istemiyorsun neyi oturtuyorsunuz?
Romantizm?
Aramamak? Hayat kadını mı kız, one night stand mi? Tabi ki kullanılmış hissetmiş.
Kız o kadar anlattıktan sonra okay dediysen tek kelime, gerçekten çükün düşse yeri.
  • Lim5  (26.10.14 02:28:46) 
arkadaşlar gereken şeyleri yazmışlar.

karışık karışık şeyler yapmışsın. sözlerinle hareketlerin birbirini tutmamış. sağ gösterip sol vurmuşsun. olmamış.

hele ki kızla daha önceden bir arkadaşlığınız, bir hukukunuz varsa çok ayıp etmişsin.

ne yazık ki sana benzer insanlarla ben de karşılaştım. laflar başka, hareketler başka, bir gün öyle bir gün böyle. abuk subuk bir zihniyet.
  • mea maxima culpa  (26.10.14 02:37:12) 
Ayıp tabi. İnsan arkadaş olmayı düşündüğü insanla sevişir mi? İlişki istemediği insanı kıskanıp trip atar mı? Kızı üzmüşsün, kullanmışsın resmen. Senin sevişmenin mutluluğu birkaç dakika sürer ama kız haftalardır üzgün belki.


  • aguilas negras  (26.10.14 02:40:24) 
gerçekten kötü bir insansınız. öyle görünüyor. umarım değişirsiniz zamanla.


  • iste o kavunici balik  (26.10.14 02:41:18) 
Etmişsin. Yazmış arkadaşlar ama çoğunluğu artırmak adına yazıyorum ben de.


  • mutlusismankedi2015  (26.10.14 02:45:36) 
bence sen bir troll olmalısın :D ciddi ciddi biraz düşünebilen insan bu olayda benim hatam var mı gibi bir şey sormaz, olayda senin doğrun yok ki. @elorelia ve @namus ninjası kişilerine katılıyorum.


  • ernesto guevara  (26.10.14 02:48:47) 
Sen haklısın. Bence kız üzüldüğü için ceza olarak şu an gidip ona tecavüz etmelisin. Üzülmenin de bir adabı var.


  • oziloz  (26.10.14 03:13:21) 
Eski erkek arkadaşı ile görüştü diye kızmaya ne hakkın var? Daha burada başlıyor yanlışın.


  • vesna  (26.10.14 07:18:08) 
Okuzsun


  • balpolen  (26.10.14 07:32:04) 
Senden hoslaniyor sen beraberlik istemeyip gecesinde takiliyosan ertesi gun siklemiyorsan bi dusun bakalim


  • steward  (26.10.14 08:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.