[]

s4 mini yada s5 mini ?

Kardeşim çok ağır bir uygulama yüklemeden kullanacak teli sıradan işler için ?
Tek kıstası donmaması. Donmasın ben bir uygulamaya basınca çok bekletmesin diyor.

bu ikisini beğenmiş görünüş olarak. Hangisini alalım sizce ?

 
S4 mini vs S5 mini yapıyorsanız S5 mini alın, sonuçta daha yeni daha iyi olmalı.


  • atom karincanin torunu  (25.10.14 23:35:51) 
daha yeni daha iyi olmalı mantığı doğru, ama aradaki 350 tl fiyat farkına (bugün telefon aldım ordan biliyorum) değer mi emin değilim. bende s3 mini veya s4 mini alma kafasıyla çıktım bugün ama baktım s3 telefon 900 tl ve hiçbir farkı olmayan (emin değilim) s3 neo mavi telefon 850 tl, gittim s3 neo mavi aldım. ben babam için aldım bu telefonu (kendisi sadece alo diyecek), tanıdığım 3 tane s3 kullanan kişi (sevgilim dahil) samsungdan tiksinme noktasındalar. bende ilk fırsatta sevgilimin telefonunu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü çok sorun yaşıyoruz.

neyse çok yazdım sadece hafif kullanım için bu açıdan da s3'ü düşünün derim ama genel olarak samsung kullanıp da öneren insan tanımıyorum.
  • ernesto guevara  (25.10.14 23:48:22) 
yorumlardan anladığım kadarıyla samsung alma diyorsunuz.

kardeşimin eli küçük olduğundan küçük tel almak istiyor. gitmiş özellik bilmeden almış telefonları eline. güzel duranları bana söledi, özelliklerine bak vs diye.

ben de siz öyle deyince lg g2 minisine baktım. bir de lg g3 beat var o nasıl telefon bilmiyorum ama.
  • baris daima  (25.10.14 23:58:39) 
lg>htc>samsung android'de

nexus 5 iyidir ama büyük gelebilir lg g2 kullanan arkadaşım memnun mini'si nasıl bilemem.
  • acukali ekmek  (26.10.14 00:41:09) 
samsung sapıttı, mantar gibi telefon çıkartıyor. eskilere destek vermiyor. değeri hızla düşüyor. malzemesi uyduruk. benim s1 4 yıldır çalışıyor ama donmalarla falan beni bitirmişti.

annemin s3'ü var bir senede donmalar, işlem yapmamalar falan filan. 10 dk sürüyor bir yeri açması. içinde onun da bir sürü gereksiz uygulama var.

bende ve kardeşimde htc one m7 var. samsung'tan çok daha akıcı ve yavaşlamama potansiyeli daha yüksek. samsung almayın. note 4 bile olsa 1,5 senede başlayacak donmalara.
  • Lim5  (26.10.14 00:50:17) 
asus zenfone5 şu an yok satıyor harika bir telefon.
intel işlemci var uçuyo resmen.

  • jamswety  (26.10.14 01:21:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.