[]

kızlar çok mu güzel giyinmeye başladı?

selam dostlar.

şu sıralar iyiden iyiye dikkatimi çekmeye başladı bu durum. bacakları saran, güzel hatları ortaya çıkaran tayt ve pantolonlar işte onların altına yakışan çizmeler derken açık dalgalı saçlar filan. az birazda makyaj ekleyince bunlara çok tatlı duruyor hatunlar.

kisaca kızlar tek tip ama çok şık giyinir ve gözüme % 85 oranında güzel görünür oldular. erkeklerde tam tersine bu dönem kızlarının yanında pek bir rüküş.

şahsen ben eskiden severek giydiğim ve onca para verdiğim levis kotumu, grayder botlarimi, mavi gomleklerimi giyip bu hatunlarin yanından geçerken kendimi pazardan giyinmiş gibi hissediyorum.

ne diyorsunuz bu duruma?

 
aynı moda bloggerını takip ediyor olabilirler.


  • neferkitty  (25.10.14 21:02:24) 
tam tersi erkekler iyi giyinmeye başladı diyorum. (barzo always barzo malum onlar hariç)


  • yorumlu yorum  (25.10.14 21:06:42) 
senin çevrendekiler öyledir. yoksa değişen bir şey yok.


  • mattiadestro  (25.10.14 21:07:17) 
bir gun kizilaya ugra.


  • kutsalbok  (25.10.14 21:08:11) 
işte kapitalist sistemin kurbanları.
ayrıca (bkz: bu tarz benim)

  • seksen9  (25.10.14 21:08:59) 
Piyasada olan seyler ne ise onlari giyiyorlar. Urunler kadinlarin hatlarını ortaya cikaran seyler hep. Tek tip olmasinin sebebi de piyasadakiler işte.

Çocukluğumda dikkat cekici kadınların bu kadar cok oldugunu hatırlamıyorum.
  • mandalina kokusu  (25.10.14 21:10:05) 
birincisi, biraz fazla mı yalnız kaldın? bir süre sonra tüm kızlar güzel gelmeye baslıyor da.

ikincisi, kadın giysileri erkek giysilerine göre çok ucuz ve çok çesitli. kızların bunun altına bu gider, sunun üstüne su gider mantığıyla giyindiğini, erkeklerin evden çıkma sürelerinin de maksimum 15 dk olduğunu göz önüne alacak olursak kızlar daha çok özen gösteriyor kendilerine.
  • ufukcel  (25.10.14 21:11:10) 
bence kadınlar yaşlı teyzeler gibi giyiniyor. birini de spor bir gömlek, pantolon giyinin. nereden buluyorlar o üstlerindekileri anlamıyorum.


  • sorumatik  (25.10.14 21:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.