[]

Led TV Soruları

şimdi 2 gün içinde yeni bir led tv alacağım.

kafama takılan bir kaç soru var

1- biliyorsunuz bu led tv'lerin içinde harici uydu var ve avrupa maçları sırasında bunlara şifre giriyor ve bu harici uyfularda biss ekranı olmadığı için şifre girilemiyor dolayısıyla maç izlenemiyor. ben bu uyduya ayrıca bir mini uydu takabiliyor muyum ? yani maç olduğu zaman kendi mini uydumdan maçı izlicem maç bittiğinde tv'nin içindeki harici uydu'ya geri dönecem bunu yapabilir miyim ?

2- bu led tvlerdeki smart tv tam olarak nedir ? mesela ben internete bağlanabilen bir led tv alıcam ama mesela ekşi sözlüğe girip enrty okuyabilecek miyim tv'den ? ya da malum maç linkleri filan varya illegal onları siteden bulup tv'de izleme imkanı olur mu ?

 
1- istediğin zaman mini uydu alıcını takıp çıkartabilirsin.

2-entry okursun ama internetten video izlemen sıkıntılı olabilir.
  • sutlu nescafe  (25.10.14 19:59:12) 
1. yapabilirsin.

2. smart tv bi boka yaramayan bi şey. internete girersin ama flash tabanlı olan hiçbir içeriği seyredemezsin. bilgisayar gibi düşünme yani. youtube facebook vs aplikasyonları var onlar da kullanılabiliyor ama üçüncü parti bi siteye girip illegal maç yayını seyremezsin zira flash desteklemez hiçbi smart tv.
  • kosun lan mevzu var  (25.10.14 20:22:49) 
samsung destekliyor ama güncellemesi sık olmadığı için flash güncelleme çıkartınca tvye gelmesi geç oluyor.


  • sutlu nescafe  (25.10.14 20:26:18) 
samsungun desteklediği flash yerin dibine batsın


  • kosun lan mevzu var  (25.10.14 20:32:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.