[]

Yurtdışı

Merhaba duyuru,

Yarın 1 haftalığına iş için yurt dışına çıkıyorum -yer hollanda-, daha önce ülkemiz dışında bulunmamıştım.

Neyi unutmayalım, neler yapalım, neler yapmayalım, neye dikkat edelim..

Neler söylersiniz?

 
tuvaletlerde taharet musluğu olmadığını unutma. ona göre duştan önce girmeye çalış ya da en kötü yanında ufak bir pet şişeyle gir tuvaletlere.


  • eleutheiros  (25.10.14 19:10:13) 
red lighta uğra kesinlikle :)


  • tirt star  (25.10.14 19:20:27) 
Unutmayacaklarin :

Tiras bicagi
Kopuk
Firca
Macun
Deo
Havlu
Sampuan
Agri kesici
terlik
Sarj
Foto mak = telefon
Free bag
Theraflu
Mide ilaci
Islak mendil
Sigara
Prezervatif
Kas gevsetici
Yara bandi

Dikkat edeceklerin :

Para
Pasaport

Yapman gereken:
Yasal olarak dumanlanmak

Yapmaman gereken:
Yasal olarak dumanlanirken durmasini bilmek, kendini kaybetmemek
  • kegums  (25.10.14 19:27:06) 
telefonunu yurtdisinda actir, ciktiktan sonra yapilamiyor. pasaportve vizenin fotokopisi cek, gün icinde yaninda onlari tasi asli kaldigin yer güvenli ise orada kalsin.

taharet muslugu önemli bir problem ise, marketlerde islak mendil paketi gibi kücük boyda islak tuvalet kagidi satiliyor onlardan alabilirsin.
  • kimse  (25.10.14 19:50:40 ~ 19:51:27) 
@kegums,

liste hazırlamışsın teşekkürler, ancak deo uçak için sıkıntı oluşturuyor diye duymuştum, olmaz ise alacağım onu da.

@kimse,

fotokopi çektireceğim, bunu hiç düşünmemiştim.

Aynı zamanda aşağıdaki lokasyonlara da uğramaya çalışacağım :)
  • va  (25.10.14 20:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.