[]

2 saat kadınlar kulübü okudum hayatım değişti

şu başlığı okumak, bir erkek olarak beni çok etkiledi, madem böyle bir rahatsızlığın var niçin bunu direkt olarak sevgilin ile konuşmak yerine sayfalarca forumlarda tartışıyorsun.

kaynım bana kaydı tarzında muhabbetler ve gayette ciddiler.

www.kadinlarkulubu.com

esas soru ise şu, genel olarak türk kadınları cidden böyle mi ?

 
duyuruda gönül işleri neyse kk'da bu topicler o.

edit: burada demek istediğim duyuruda da sevgilisine sorması gereken soruları buraya sorup niyetini okumamızı bekleyen bir sürü insan çıkıyor. kadrolu gönül işlericilerimizin yazdıklarıyla fark yok. o bakımdan aynı. kullanıcıların profilleri, hedef kite aynı değil yani. tıbbi önerileri dinlemeyin çok cahil var. onun dışında tecrübelerden faydalanmak iyi. zaten ne aratsanız ilk sayfada çıkıyorlar.
o son sayfadaki manken gibiyim çok iltifat alıyorum kısmını anlamadım valla.
  • Lim5  (25.10.14 17:54:16 ~ 18:33:13) 
Lim5e katilmiyorum. Oradaki kadinlar daha ev hanimi tarzi geliyor bana. Cogu yurtdisinda yasayan evinde oturan tipler zaten.

Duyuruda ben o tip kadin gormedim pek..
  • LXXVII  (25.10.14 17:57:51) 
Ayrica neden illa her seyi genellemeye calisiyorsunuz yahu. Aradan bir tane istisna cikar elbet. 10 tanesi boyle 5 tanesi boylr degil diyelim ki. Ee?


  • LXXVII  (25.10.14 17:58:42) 
en ilgimi çeken kısım ise şurası oldu, konuyu nasıl saptırdılar ise 37. sayfada bir kadın, bir başka kadın ile atışıyor, ben daha güzelim gibisinden, diğer kadın da o kişiye benim bir sürü talibim var diyip uzunca anlatıyor.

www.kadinlarkulubu.com
  • grimer  (25.10.14 18:10:11 ~ 18:11:14) 
yahu o sitede '3 aylık bebeğim 2 gündür kaka yapamıyor. çok tedirginim. ne yapacağımı bilemiyorum' yazan kadın gördüm ben. kimse de doktora git dememiş. şu otu sür, bu otu kaynat demiş. üzerine konuşulacak bir site değil yani bence


  • sheridans  (25.10.14 18:12:36) 
fikir almak istemis bence gayet normal. kizlar boyle konularda once bi kamuoyu yoklamasi yapar. erkek arkadasina hediye alacaksa kiz arkadaslariyla bunu bi konusur, aliyim mi sizceler, acaba ucuz mu olurlar havada ucusur. asiri detaycilik yani.
telefon aldirmasi da acayip lan ben olsam almam siktiri cekerim adama. yerini bilsin yani.

  • guldum gectim genceciktim  (25.10.14 18:39:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.