[]

dvd player onerisi

hem tv'ye baglayip dvd filmleri izleyebilecegim, hem de bilgisayara baglayip dvd okuyabilecegim bir dvd-player var mi? macmini kullandigim icin bilgisayarimin dvd surucusu yok.




 
Aynı istekte bulunan ecnebi kardeşler de olmuş, genelde yok böyle bişey denmiş,

external dvd drive with video out diye aratınca birkaç bir şey çıkıyor ama sanmıyorum türkiyede olsun sanmıyorum varsa dahi ucuz bişey olsun, external dvd drive ve dvd medya oynatıcıların felaket ucuzladığı günümüz türkiyesinde :D ayrı ayrı almak bu aradığınız spesifik cihazı almaktan çok büyük ihtimalle daha ucuz olacaktır eğer ki yer sıkıntınız yahut takıntınız yoksa.
  • hedep  (25.10.14 07:19:53) 
peki external dvd drive olarak ne alabilirim? marka ve model mesela?


  • from potomac to kuban  (25.10.14 07:26:04) 
maddi sıkıntı yoksa elbette superdrive pek yakışacaktır mac mini yanına :)

ama yarı fiyatından da ucuza şöyle şık bişey varmış mesela

www.vatanbilgisayar.com
  • hedep  (25.10.14 07:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.