[]

bu mevsimde günü birlik heybeliada

herkese selam şimdi durum şu, kardeşim üni sınavına hazırlanıyor bugün geldi vapura binmeyi özledim dedi bana benmde aklıma adaya gitmek geldi günübirlik maksat değişiklik olsun hiç gitmedi daha önce hem değişiklik olur hem keyfi yerine gelir diye düşündüm ama bu mevsimde ada nasıldır gezilir mi edilir mi bir de ruhban okulu ziyarete açık mı ? bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.

not: ruhban okulu açık değilse ziyarete başka bir ada da olabilir yeter ki prens adalarından olsun:) hertürlü yer yön tavsiyesi alınır.


 
hava nasıl bilmiyorum heybelide ama şayet güzelse güneş varsa gidin , alırsınız bisikleti yavaş yavaş gezersiniz , soğuksa bile ısınmış olursunuz.

ruhban okulu hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim ben gittiğimde uğrayamamıştım.bu arada bir küçük çanta içine yiyecek içeceğinizi koyun ve değirmenburnuna gidin. zaman sıkıntınız yoksa belli saat aralıklarla diğer adalara da gidebilirsiniz. heybeli ile büyükada gezilebilir.

iyi günler şimdiden
  • hematom  (25.10.14 07:42:07) 
teşekkürler:) çok ıssız olmaz yani di mi :)


  • okumus balikci olcam ben  (25.10.14 11:13:29) 
Sali gunu gittim hava guzeldi haftaici olmasina ragmen cok issiz değildi, kiraladim bisikleti turladim adayi hafiften hastaydim iyilestim hatta tavsiye ederim.


  • hocam fazla egon var mi  (25.10.14 11:57:07) 
bende bu sabah hasta bir şekilde uyandım ondan yatacak galiba bu ada işi :))


  • okumus balikci olcam ben  (25.10.14 12:04:13) 
ben de salı günü bisikletimle atlayıp büyükada'ya gitmiştim,
şahane, gidin bence, ıssız filan değildi hafta içi olmasına rağmen,
yarın da yağmur bekleniyor çok, tam sırası.
  • bcdhms  (25.10.14 12:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.