[]

kızlar neden doğum kontrol hapı yerine iğnesini tercih etmiyorsunuz?

neden ki acaba? etkileri daha mı az? sonuçta her gün unuttum mu, saati kaçtı mı yerine, ayda bir kere iğne olmak daha mantıklı değil mi?




 
İğnenin yan etkisi daha fazla diye okumuştum.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (25.10.14 00:04:05) 
O iğne apartmana yetecek dozda dostum.. Nöbetten bildirdim


  • okuyucu olmak da iyi be  (25.10.14 00:10:06) 
O iğneler hormonları sikip atıyor ve uzun dönemde çok sıkıntılı yan etkileri var.
Ve duba gibi şişiriyor insanı.
Aslında doğum kontrol hapları da öyle.

Şöyle soralım, erkekler neden partnerlerinin hormonlarını sikmek yerinr tamamen yan etkisiz bir korunma yöntemi olan prezervatifi tercih etmiyor? Siz zevkinizden ödün vermeyeceksiniz diye kadın tüm hormonlarıyla bedeniyle oynamak zorunda mı?
  • bir nick var benden iceri  (25.10.14 00:23:25) 
ben vasektomi düşünüyorum panpa. mis gibi.


  • Solem  (25.10.14 00:28:10) 
@bir nick var benden iceri oncelikle condom kadin icin de rezil bir sey. Ayrica d. Kontrol hapi sizin de bildiginiz gibi sadece korunmak icin kullanilmiyor. Asiri Sivilce sikayeti ile giden kadinlara bile hormonlar duzene girsin diye bu haplati kullandirta biliyorlar. Bu kadar sert olmaniza gerek yoktu yani. :)


  • c1b2k3  (25.10.14 00:37:14) 
Konuya dahil olcam pardon.

C1bilmemne o sivilce için kullanılan ilaçların sadece adı doğum kontrol hapı, gerçekte korunma sağlamıyor onlar sadece hormon düzenleyici. İsmini aynı tutmak bir saçmalık var ortada niye bilmiyorum. Onlar şişirmiyor ayrıca, olayları farklı.
  • emirkulu  (25.10.14 00:42:56) 
bence prezervatif ancak tanımadığın kişilerle yatarken hastalık kapmamak için kullanılmalı. tek eşlilikte doğum kontrol hapını öneriyorum (iğne hususunu hiç bilmediğim için) ve seviyorum da. arada hiçbir şey olmamalı.

şahsen erkek kullandığı sürece sperm hücrelerini etkisizleştiren (bak "kullandığı sürece" diyorum, ömür boyu değil) bir doğum kontrol hapı üretilse kullanırım. benim amacım sorumluluğu kadına atıp hop yırtmak değil ki. erkek için doğum kontrol hapı vardı da biz mi kullanmadık? ben vazektominin ereksiyonu zayıflattığına inanıyorum. zayıflatmasa bile her an dölleme yeteneğimin elimden alınmasını istemem.

öyle işte.
  • yirmisantim  (25.10.14 01:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.