[]

Anadol alınır mı?

temiz bi anadol a2 buldum alınır mı 6 bin'e ? kaporta saman dediler bişey dediler gözüm korktu.günlük kullanım için yetmez mi bakımlısı?




 
6bin liranı toprağa gömsen daha mantıklı olurdu


  • divit  (24.10.14 23:41:27) 
Çüeşşşş 6bin -yazıylaaltıbin- ne la. Ohareyyy.

Dedemde var anadol. Yoldan geçen eşekler bi ısırık almadan geçmyo bildiğin yiyolar kaportayı. Vites direksiyon bildiğin fitness aleti 50 kiloluk, kaldıramıyon indiremiyon. Ya dedem satmaya kalktı galerici 250-400 tl aradı dediydi sen 6 bin diyon hocam ne diyim bilemedim başka.
  • emirkulu  (24.10.14 23:46:04) 
kim ne derse desin takma. öte yandan abi 6 bine alacağın araba her türlü bir şey çıkarır. ama senin yerinde olsam broadway'e felan yönelirim.


  • drystedb efficacious  (24.10.14 23:59:59) 
6 bin tl'ye guzel bir benzinli uzaktan kumandali araba (ki daha uyguna alirsin) alip kendine hediye etmen daha iyi bir fikir. Yada guzel bir yurdisi gezisi yapip gel. O da olmadi gece klubunde ye o parayi ama o arabaya verme.


  • delifaruk  (25.10.14 00:19:59) 
6 bine iki tane Şahin alıp tanesini tekrar 4 binden satsan olur sana 8 bin.
Güzel para yani devamını beklemeyin uyduramadım bi şey.
Yalnız o arabaya 6 bin verilmesi için altın kaplama falan olması gerek.
Ha hobiciyim, antika niyetine alıyorum dersen orası ayrı.
Ama o arabayı alıp ciddi ciddi trafiğe çıkacağına mukavvadan araba yapıp çık daha iyi. Taş devrindeki gibi ayak enerjisiyle ilerletirsin hem yakıt derdi de olmaz temiz.
  • korsan dilenci  (25.10.14 00:27:18) 
Şahin al gitsin hacı. Klasik mercedes almak bile anadol'dan daha mantıklı.


  • amarikanya fitbolcusu  (25.10.14 01:06:45) 
Arkadaşların da şiddetle tavsiye ettiği gibi, o paraya alınabilecek çok daha güzel, güvenli, sağlam, masrafsız arabalar mevcut hocam. İlla ki Anadol alayım, koleksiyon olsun sevdanız yoksa hiç girmeyin derim. Girecekseniz de ustasına götürün iyice bir baktırın temiz mi diye, ama yine de 6bin çok fazla.


  • sevgikusunkanadinda  (25.10.14 01:24:55) 
alınmaz tabi ki.

motorsiklet al kaliteli, güzel bir tane. motor ehliyeti ayrı diye biliyorum ama ben olsam bu kısıtlı bütçeyle araba değil motor alırdım.
  • m e l t e m  (25.10.14 13:52:49) 
6 bin etmez o araba, dedemde de var yeşil tek kapılı olanından, bundan 3-4 sene önce hurda olarak alalım 3bin'e dediler de dedem satmadı amk, şimdi en fazla bin lira veriyorlar. Ayrıca o kaporta saman lafını ortaya kim çıkardıysa tebrik ederim, yiye yiye bitiremedi hayvanlar güzelim arabayı(!)


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (25.10.14 13:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.