[]

kedi kumu

Evimde geçireceğim ilk kış. Yaz boyunca kedilerimin kum havuzları (üstü açık modellerden 2 tane) balkonda durdu. Önceki evimde kışın banyoya almıştım, hem banyom büyüktü hem de tek kedim vardı. Şu an 3 tane velet var evde ve banyom da küçük.

Havalar soğumaya başladı balkonu açık bırakamayacız bir süre sonra. Kum havuzlarını siz napıyosunuz kış mevsiminde?


 
kum havuzu tabiri iyiymiş, genelde kum kabı diyorduk biz :)
ben kapalı olanları tercih ediyorum, 4 kedim var evde (hatta 1 aydır geçici bi taneyle birlikte 5), o yüzden 2 tane aldım daha rahat oluyor. etrafa saçılmıyorlar sayılır.

  • mutlusismankedi2015  (24.10.14 21:50:06) 
@mutlusismankedi2015; kokmuyor mu peki? bizimkiler biraz besili maşallah fil gibi şeyapıyolar. akşama kadar da evde değiliz.


  • Kıllanıcı adı:  (24.10.14 22:12:30) 
rahatsız edici bi koku olmuyor valla. kapalı olmasının en güzel yanı o zaten. kuma da bağlı biraz tabii.


  • mutlusismankedi2015  (24.10.14 22:18:42) 
yazın da kışın da banyoda tutuyorum ben. kapalı olanlardan var bende de. her sabah temizliyorum. koku olmuyor.


  • sheridans  (24.10.14 22:18:43) 
bir tane kapalı kum kabı ve iki kedi var.
banyoda duruyor.
her sabah temizliyorum.
üç kedi için iki kap daha iyi olur sanki ama yeriniz yoksa bir de kurtarır gibi.
tabii çok daha sık temizlemek gerekecek.
  • lily briscoe  (24.10.14 22:31:20) 
Bizde 3 kedi, 2 kum kabı (biri açık, biri kapalı) var. Bizimkiler tuvalette duruyor. Bentonit, topaklaşan kum kullanıyoruz ve her gün temizliyoruz, koku olmuyor.

Kızlar açık kum kabı kullanıyor, hiç koku olmuyor.

Oğlanın kum kabı açıkken koku oluyordu (kaka miktarı çok fazla olduğundan), onun için kapalı kum kabı aldık ve bayağı fark etti. Koku sorunu kalmadı.
  • m e l t e m  (24.10.14 22:44:14 ~ 22:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.