[]

Hayatiniz boyunca bulundugunuz en ilginc yer ?

Hayatiniz boyunca bulundugunuz, sizi en cok etkileyen veya ilginc yer neresiydi ? Yurtici, yurtdisi, en uc veya en temel seyler dahil.




 
esenyurt köyiçi


nesiller geçmesi lazım iflah olması için
  • mistreated  (24.10.14 21:03:06 ~ 21:04:13) 
bağcılar meydan


  • intern in the house  (24.10.14 21:05:44) 
Viyana - Donauturm

normal bir insan için "en değişik" olmayabilir ama beni etkileyen kısmı şu; yükseklik korkusunun en babasına sahip biri olarak 252 metreden insanların 1.5 dakika aralıklarla bungee jumping için aşağı uçmalarını izledim, rengim attı, tansiyonum düştü, cidden etkilendim yani.

Bir de Alp Dağları, dünyanın en huzurlu en harika yeriydi.
  • burberry  (24.10.14 21:06:40 ~ 21:07:16) 
gata psikiyatri kliniği


  • namus ninjası  (24.10.14 21:14:46) 
doğma büyüme elazığlı biri olarak kendimi amsterdam gay pride'da bulmuştum bi defa.

hayatımda bana yavşayan erkek sayısının kız sayısını geçmesi sağlayan bi geceydi. homofobik de değilim ama alışkın değildim diye bi an "noluyor lan" moduna girmiştim.
  • akatreil  (24.10.14 21:14:57) 
ameliyathane. kanlı, bıçaklı, kılıçlı (bildiğin kılıç he) bir ortam. hatta bi tane de tam adını bilmediğim pide fırınlarında pideyi ikiye bölmek için kullanılan kavisli palaya benzeyen bi alet daha vardı.

ayrıca esenyurt köyiçinde oturuyorum. arkadaşa katılıyorum.
  • Skey295  (24.10.14 21:20:01) 
metrobüs körüğü


  • razvan rat  (24.10.14 21:24:50) 
kodiak


  • mirty  (24.10.14 21:46:24) 
Akp mitingi.

Miting yapılan meydan gt kadar olduğundan içinden geçmek zorunda kaldığım için bulunmuş sayıyorum kendimi. Resmen maruz kaldım o hitaba. Tam gaza gelip hülooğ çekecektim yol bitti.
  • buzbebek  (24.10.14 21:54:49) 
esenler otogarinin alt kati


  • ben de  (24.10.14 21:55:55) 
Rusya - ladoga gölü
Edinburgh - gizli geçitler ve arthur s seat

  • napoli  (24.10.14 22:00:05) 
çok az yer gezen biri olarak paris'e bayılmıştım. gidenler de aynısını söylüyor, hakikaten başka bir havası var.

bir de doğma büyüme istanbul'luyum, geçenlerde gece vakti kadıköy-eminönü vapuruna bindim, etrafa bakarken kendimden geçtim. abi yok böyle bir şey. hakikaten mükemmel gözüküyordu o saatte o vapurun geçtiği boğaz hattı. istanbul onca yıla rağmen beni büyülemeyi başardı. hani kalabalığız falan ama ben her şeye rağmen hayatımın sonuna kadar bu şehirde yaşamaya devam etmek istiyorum diye düşündüm.
  • haracina  (24.10.14 22:21:00) 
Amsterdam'da "live porn show" olan yer. Bilmiyordum oyle birsey o zamana kadar.

Floransa var bide, cok samimi ve sicak gelmisti bana sehir. İlk kez gittigim yabanci biryerde sokaklari dolasmaya bayilirim ama o sokaklarda dolasmak daha bir baska gelmisti.

Budapeste'de ucsuz bucaksiz manzarayi karsisina almis bir otel restorani vardi, anini hatirlamiyorum, o da etkilemisti beni.

Avusturya'daki ucak imal etmeye calistiklari nazi kampi. Dolasirken herseyi gozumde canladirarak etkilenmistim epey.

Nevsehir'deki derin kuyu.

Askerlik yaptigim yer var bir de. Gercek bir katille karslikli konustuguma inanamiyorum hala. Gercek bir katil, orada yuzyuze onunla konusuyorken bize 10 yil once isledigi "gercek" bir cinayeti anlatiyordu ayrintilariyla birlikte. Bende guzel guzel dinledim. Film izlemeye benzemiyordu ama, adam gercek bir katildi ve gercek bir cinayeti anlatiyordu bize. Ilk defa bir katile bu kadar yaklasmistim. Adam bizimle yatip kalkiyordu otesi var mi? Onun disinda hirsizliktdan dosyasi ansiklopedi olmuslar falan da vardi. Vay be, gercekti hepsi.
  • delifaruk  (24.10.14 22:38:19) 
Van çevresinde adını hatırlayamadığım dağlardan birine skorsky ile bırakıldıktan sonra karşılaştığım manzara... çorak arazide ben buradayım diye bağıran bir dünya güzeli bitki ve altımda bulutlar.


  • candanag  (24.10.14 22:49:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.