[]

kan tahlili

arkadaşlar dün başlık açmıştım bugün sonuçları aldım hdl kolestrolüm 33 çıktı(40-60) glukoz açlık 104(74-110) tuzdan kesinlikle uzak durmamı söyledi yaş 20 sizce nedir durum?




 
cikar su ustundekileri, ne dedigin anlasilmiyor.
Gerçekten anlaşılmıyor. Sen fotosunu çek koy tüm değerlerin.

  • nedendir bilinmez  (24.10.14 16:33:17) 
20 yaş için erken sanırım ama ailede yüksek tansiyonlu kimse var mı?
doktor ne önermişse önceliğiniz o olsun, tuzdan uzak durun. eski duyurunuza da baktım. sağlıklı beslenmeye çalışın; sporunuzu, yürüyüşünüzü eksik etmeyin.

  • bass solo take one  (24.10.14 16:48:49) 
ailede yüksek tansiyonlu doktor tansiyon ilaçları için erken dedi 1 ay sonra tekrar gideceğim bakalım


  • Murteza  (24.10.14 16:52:55) 
diyabete eğilimin var gibi. ailede var mı? yediklerine dikkat edip spor, egzersiz yapmani öneririm.


  • kedishh  (24.10.14 18:00:54) 
bol bol yürüyüş yap hdl yi yükselt. ldl normal sınırlarda önemli olan o.

diyabete yatkınlık var gibi dengeli ve saglıklı beslen öğün atlama az az sık sık ye vs klasik seyler
  • shotgunwoman  (24.10.14 19:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.