Giriş
(5)

rakı masasından kalkma adabı

bira sisesi kapagi
merhaba arkadaşlar. komikçe bir soru olacak ama dışarıda içkili bir ortamda bir rakı masasından nasıl kalkılır?
merhaba arkadaşlar. komikçe bir soru olacak ama dışarıda içkili bir ortamda bir rakı masasından nasıl kalkılır?
0
bira sisesi kapagi
(24.10.14)
:) hamal yardımıyla. Adabı budur. Sonra küfede yolculuk başlar.
0
nedendir bilinmez
(24.10.14)
önce kapıya hallenme başlar. yavaşça sandalye geriye itilir ve peynirin verdiği gaz yüzünden salıverdiğiniz yellenme dişler arasından ffffsspsphhh diye çekilir. denilir ki, o yellenmenin verdiği haz burundan genizlere giderken en iyi hissedilir.
0
thracian
(24.10.14)
son dublenin sonuna doğru yolunu yaparsınız (ben kalkayım artık geç oldu, hanım bekler, yarın iş var), bardağınız bitince de bana müsaade der, ortam lokanta, meyhane vs. ise hesabınızı en yakın arkadaşınıza bırakır kalkarsınız.

çok öyle bir adabı olan kalkışa gerek yok. rakıyı bu kadar gözünüzde büyütmeyin. bu dediğim kola içiyorsanız da geçerli. sadece bardağınızda rakı bırakıp ziyan etmeyin.
0
kibritsuyu
(24.10.14)
Garsona bağırıcan "getir lan bizim hesabı koçum" diye. getirecek. sonra ekstradan epeyce bir bahşiş bırakıp yanağına vuracan hafifçe. "hadi bakalım aslanım, kolay gelsin" diyeceksin. sonra ayağa kalktığında şöyle bir etrafı keseceksin, bu kesişte millet "hepnizin ...korum" anlamı çıkarmalı. son çıkarken de en sondaki böyle işletmeci/sahibi varsa tokalaşcan.
0
secilmis uye
(24.10.14)
ziyade olsun de kalk moruk
0
superb
(24.10.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.