[]

boyunağrısı

hani böyle sırtınıza,belinize olur ya sabah ani bir hareket yaparsınız da gün boyu bıçak batar gibi hissedersiniz. işte aynısı bana oldu 2 gündür ense kökü diye tabir ediliyor sanırım fotoğrafta sırt bölgesinin başladığı nokta ağrıyor.
bugün biraz daha iyiceyim düne nazaran sadece sağa sola kafayı çevirirken acıyor. vücut kafayla beraber dönmek zorunda kalıyor tabi :)

ilginç olan dinlenme ile geçeceğini umarken uzandıktan bir müddet sonra sanki ağrı etkisi daha çok artıyor. ayağa kalkıp bir müddet hareket ettikten sonra daha iyi hissediyorum.

nedir bu tam olarak? şimdi tutulma diyenler olacak ama mekanizması nasıldır? nasıl geçer? en basitinden ne yapmak gerekir evdeki imkanlarla?

 
bana sorarsanız kısa zamanda bi boyun MR ı cektirin.. boyun fıtıgı ile ilgili olabilir.. yakınlarımda aynı sikayetten dolayı cıktı... hiç olmadı.. kontrol ettirmiş olursunuz.. masa bası bi iş yapıyorsanız ozellikle dikkat etmelisiniz..


  • zartanyan  (22.07.09 00:08:16) 
kas gevşetici haplar var deneyebileceğiniz.

lakin doktor en iyisini bilir tabe...
  • uyuzcan  (22.07.09 00:18:24) 
foto demişiz foto koymamışız.

buna benzer diğer duyurulara da baktım da. cevaplar içinde doktor olan biri hastaya şey sormuş mesela. hareket edince artıyor mu azalıyor mu sabit mi?

heh benim ki azalıyor mesela, merak ettiğim bu daha çok. iyi bişi mi bu ?
  • kojiro  (22.07.09 00:42:24) 
ıslak saçla rüzgarda kaldınız mı bu aralar?


  • aithra  (22.07.09 11:40:51) 
@aitra hayır keşke o kadar uzun saçım olsa :(


  • kojiro  (22.07.09 12:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.