[]

multinet, ticket veya tabldotun disina cikiyor musunuz?

isyerinin sagladigi yemek imkanlarinin ustune koyarak yada tamamen kendi paranizla yiyor musunuz?

bide sebep ve mazaretleri alabilir miyim? cunku cok tuhafima gidiyor. adam 1500 lira maas aliyor pasam her gun ticket + 10 lira yani 25 kusur lira yemege veriyor. ondan sonra garibanligin gozu kor olsun.


 
en geç ayın 20'sinde bitiyor ticket. genelde 15'inde. akşam yemeği de yiyorum bazen. günlük 14 TL yatıyor sanırım bize.


  • fallthepieces  (24.10.14 08:38:55 ~ 08:39:11) 
İşyerinin kartını kullanırken ayın yarısı gelmeden bitiyordu. Benim et tüketimimi onunla karşılamam imkansız. Ben de evden getirmeye başladım, kartı da annemlere market alışverişinde kullanmaları için verdim. 3-4 aylık yemek parası var şimdi kartta. Dışarıdan yerken 30+ günlük masraf varken şimdi 15 tl tutmuyor öğle yemeğim.


  • arnold schwarzeneger  (24.10.14 08:42:28) 
İstanbul un finans merkezi denen yerlerden birinde lüks avm lerin civarında çalışıyorum. Buralarda günlük 20 tl nin altına yemek yemek pek kolay değil, yersiniz ama içecek almadan. Sağda solda ev yemekleri yapan veya esnaf lokantası olan bir kaç yere paylaştırdığımızda ancak ay sonunu getirebiliyoruz. Haftasonu da kullandığımız bolca kahve içtiğimiz zaman hızla tükeniyor bakiyeler


  • napoli  (24.10.14 09:15:14) 
yemek şirketinin getirdiklerini yiyemiyorum.

bu şirketler hep aynı amk. anlaşma yaptıktan sonra 2-3 ay yemekler güzel, ondan sonra yiyeni hastanelik edecek kadar kötü şeyler geliyor.

haliyle dışarıda yemek gerekiyor.
  • bira sisesi kapagi  (24.10.14 09:41:12 ~ 10:49:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.