[]

almanca

yardımcı olabilir misiniz?

Im Rahmen eines Masterstudiums der Ernährungswissenschaften kann man zwischen folgenden Spezialisierungen wählen:

Molekulare Ernährung

fundierte Ausbildung auf molekularer und zellulärer Ebene in Ernährungs- und Lebenswissenschaften (inkl. Bioinformatik, molekularbiologischer Techniken, usw.)

Lebensmittelqualität und –sicherheit

Ausbildung und Verständnis der Zusammenhänge von Lebensmittel – Ernährung – Gesundheit – Umwelt (insbes. Qualitäts- und Sicherheitsfragen, neue Verfahren und moderne Aspekte der Lebensmittelforschung)

Public Health Nutrition

Ausbildung in der Prävention ernährungsabhängiger Erkrankungen, zur Förderung einer guten Gesundheit der Gesamtbevölkerung (insbes. hinsichtlich Ernährung und Bewegung, um Krankheitsrisiken zu reduzieren)

 
Im Rahmen eines Masterstudiums der Ernährungswissenschaften kann man zwischen folgenden Spezialisierungen wählen:

beslenme ile ilgili sanırım master konularından birini seçebilirsiniz;

Molekulare Ernährung; moleküler beslenme

Lebensmittelqualität und –sicherheit; gıda kalitesi ve güvenliği

Public Health Nutrition; toplum sağlığı gibi bir şey

diğerleri de alt konular sanırım. hepsini net çeviremedim
  • c1b2k3  (24.10.14 00:47:08) 
beslenme bilimlerinin master öğrenimi çerçevesinde aşağıdaki uzmanlık alanları seçilebilir:

Moleküler Beslenme

Beslenme ve hayat bilimleri (biyolojik bilişim, molekuler biyolojik teknikler vs.) içindeki moleküler ve hücresel alanlar üzerine temelli eğitim

Gıda Kalitesi ve Güvenliği

Gıda, Beslenme, Sağlık ve Çevre arasındaki ilişkilerin öğrenme ve anlama (özellikle kalite ve güvenlik soruları, gıda araştırmalarına yeni metotlar ve modern bakış açıları)

Public Health Nutrition

beslenmeye bağlı hastaıkları öğrenme, tüm nüfusu sağlıklı olmaya teşvik etme eğitimi (özellikle de hastalık risklerini azaltmak adına beslenme ve hareket konusunda)
  • things will never be the same  (24.10.14 00:55:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.