[]

çalışma koltuğu

bugün bir iş arkadaşımın kullanmaya başladığı koltuğu test ettim de baya hoşuma gitti (www.adoremobilya.com)

ben de almayı düşünüyor gibiyim. gövde iyi yerleşiyor-rahat-fonksiyonlu vs., bir de boş zamanlarda geriye kaykılıp şekerleme yapmak için baya müsait geldi bana. mağazanın satış yerinde 500 liraya kapatmış, bu tür fonksiyonlu koltuk kullananlar, sizce 500 lira bu koltuğa değer mi? veya alternatif koltuk önerileriniz var mı?


 
Abi nihayetinde bir adet çalışma sandalyesidir, en fazla ne kadar fonksiyonu olabilir ki? 500 lira ne ya, günah yani şuna o parayı vermek. Kaykılıp şekerleme yapmak istiyorsan bi tane normal sandalye al, bi tane de katlanır şezlong al. Koy masanın altına, uzanmak isteyince çıkar uzan. Ayrıca deri kıçını terletir.


  • buff  (23.10.14 22:22:18 ~ 22:22:58) 
600 lira nedir yahu? uçuruyor mu ne işlevi var? paranıza yazık bence

edit: bir de 900 tl'den bu fiyata düşmüş yeni gördüm. yuh
  • razvan rat  (23.10.14 22:24:30 ~ 22:25:47) 
@buff öyle diyorsun da, departmanın yarısı ya bel ya boyun fıtığından muzdarip. bunda koltukların da bir nebze etkisi olduğunu düşünüyorum. Arkadaş terletme gibi bir problem olmadığını söyledi, sormuştum.


  • candanag  (23.10.14 22:26:19) 
gününüzün üçte birini üzerinde geçiriyorsunuz. paradan kaçınmayın derim böyle bir şey için. yalnız denildiği kadar kaliteli miymiş onu iyi araştırın az para değil.


  • tescillimarka  (23.10.14 22:27:41) 
@candanag normal bir sandalye alırsın arkana da bir bel desteği alırsın, gayet kullanışlı olur. 2 senedir bel desteği kullanıyorum kendi sandalyemde, günümün büyük bir kısmını sandalyede geçiriyorum, belimde boynumda hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.


  • razvan rat  (23.10.14 22:27:54) 
fiyatları bilmiyorum da 8-9 yıl önce beşgen mobilyadan almıştık çalışma sandalyelerimizi/koltuğumuzu. daha doğrusu babam kardeşim ve bana almıştı, hala kullanıyoruz ne eskidi ne bir şey.


  • iste o kavunici balik  (23.10.14 22:31:43) 
@razvan rat yahu illa belde boyunda bir sorun şu an olmak zorunda değil, bahsettiğim kişiler genelde 30-40 yaşının üzerinde ve günün genelinde hareketsiz kişiler, spor falan da hak getire. ben böyle bir koltuğun çok önemli olduğu düşüncesindeyim günün önemli bir kısmını üzerinde geçirdiğim için, bu duyuruyu asıl açma amacım belki benzer özelliklerde daha uygun fiyata bir şeyler çıkar ve bir de bu fiyata değer ben de kullanıyorum yönünde cevaplar alırsam daha çabuk karar verebilirim düşüncesiydi.


  • candanag  (23.10.14 22:34:36) 
@candanag anladım. önerimi yapıyorum öyleyse. nispeten fiyat performans olarak daha makul:

www.hepsiburada.com
  • razvan rat  (23.10.14 22:40:55) 
sitede ürünün ismi şu şekilde:
Manager Space Profosyenel Fonksiyonlu Yönetici Koltuğu Deri-Siyah
bence çok kaliteli. o para az bile :D
  • nocturness  (23.10.14 22:52:56) 
aynısından kullanıyorum şu an geçen sene 450 lira vermiştik.. pişman değilim çok rahat dayanıklı..


  • ruyanda gorsen inanma  (23.10.14 22:56:30) 
@nocturness sen diyince farkettim gerçekten çok profosyenel olmuş:)


  • candanag  (23.10.14 22:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.