[]

marka ismi için öneri istiyorum

sevgili duyurucu arkadaşlarım.

önümüzdeki aylarda açılması planlanan bir e-ticaret sitesi için isim önerileri istiyorum. çünkü şu anda düşündükleri ismi hiç ama hiç beğenmedim. güzel bi öneriyle gitmem gerekiyor ki vazgeçsinler.

sitede parfüm çanta vb gibi %100 orijinal ürünler satılacak. sahibi sitenin isminde "o" harfi olmasını istiyor. daha akılda kalıcı oluyor diyor ama siz gene de başka isim öneriniz olursa deyiverin.

bi el atın da vazgeçirelim şu isimden.

ismin daha önce alınıp alınmadığına bakmak için: www.whois.com.tr (hani boşuna ümitlendirmeyin beni :))

hadi burdan boş çıkmiyim be =)

 
bizim bundan karımız ne olacak?


  • Sskywalkeremre  (23.10.14 15:22:45) 
öncelikle (bkz: o site batar) (bkz: türkiye'de e-ticaret balonunun fena patlaması)

yine de bir kaç fikir verelim, bi zahmet kontrol et alınmış mı.

- incion.com (böyle fransızca insiyo' diye okunur gibi, lüks bir algısı var. bir yandan da içinde inci kelimesi var, takıya atfen.)
- rimeli.me (rimelime oluyor beraber. makyaj, parfümeri ipucunu verir tüketiciye. eğlenceli geldi. tek sorun .me pek bilinen bir alan adı değil ama unutmamak lazım ki tüketicinin %80'den fazlası zaten ya google ya banner'dan gelecek size. sonra da daima önceki arananlardan auto-complete olacak)
- shoefashion.club (ayakkabı var mı bilmiyorum ama benzer temalı yaratıcı alan adları, tüketiciyi şaşırtabilir. akılda kalıcılığı artar işin)
- modaciyiz.biz
- modaci.guru (bu yeni alan adlarından)

eğer birini seçersen, bira ısmarla, ödeşiriz.
  • krysrn  (23.10.14 15:31:39) 
nevereyimabime.commercial


  • GreyFever  (23.10.14 15:37:15) 
başlangıçta kâr amacı yok. tanınmak için çabalayacak. tanınırsa ve makul alışveriş gerçekleşirse (bu da en erken 2015'in ikinci yarısı) neden olmasın?

bi birayla kalmam. sonucunda elbette bir jestim olacaktı ama bunu burda söyleyip yarış haline getirmek istemedim. herkes bir dükkanına isim soruyor. ben de en güvendiğim yere sorayım dedim. ben de yıllardır yüzlerce duyuruya karşılık beklemeksizin, emek harcayarak yardım ettim. sonucunda da sadece bir teşekkür ve tik yetti.

cevap verenlere teşekkür ederim.
  • supergirl  (23.10.14 15:53:45) 
siyahcorap.com


  • fallthepieces  (23.10.14 16:44:49) 
markakoloni.com


  • dedi ve gitti  (23.10.14 16:56:13) 
tontis.com :P


  • nıç  (23.10.14 17:08:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.