[]

her atm dolar kabul eder mi? atm'ye dolar yatırsam, tl olarak çeksem?

ya para çekmek için şubeye uğramam gerekecek ama orası ters kalıyor. 50 dolar var bende, onu atm'den kendi hesabıma yatırsam otomatik olarak türk lirasına çevirir mi? yatırsam, sonra geri çeksem falan?

daha önce yapmıştım aynı şeyi ama istiklal'deki atm'lerde yapmıştım. her atm'de var mı o özellik bilmiyorum. iş bankası'nda vadesiz hesabım var. oraya yatırıcam. yanlış hatırlamıyorsam önceki denememde "kardeş dolar yatırdın da, türk lirasına çevirmem lazım bunu" demişti. tamam dediydim. sonra da o yatanı çektiydim geri.

atm de yolumun üstünde değil ama bankaya gitmeye kıyasla çok daha kolay olacak. o yüzden kesin bilgisi olan vardır belki diye buraya sorayım dedim.

 
İş bankası diyo ki:

*Para yatırılabilen ve bozuk para ödeyebilen Bankamatiklerimizden USD, EUR ve GBP cinsinde efektif bozdurma işlemi yapılabilmektedir.​

Yani bozuk para verebilen atm olcak.

www.isbank.com.tr
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (23.10.14 08:19:41) 
döviz bozmayı tıklayıp arama yap bakalım senin bankamatik listeli mi => www.isbank.com.tr


  • icemint  (23.10.14 08:46:08) 
ı ıh, yok. o zaman sen bana şunu de aysmint, şubeler 9'da açılıyor di mi? ziraat şubesi. hepsi aynıdır gerçi bankaların herhalde? buçuk mu, 9 mu? nette 9 demişler ama eski bilgi.


  • pescador  (23.10.14 08:50:06) 
şubesine göre de değişebiliyor o.


  • icemint  (23.10.14 08:57:01) 
neyse ya, kadıköy merkezdeki atm'de döviz bozma varmış. teeee bahariye'ye kadar çıkmaktan iyidir. nerden baksan yarım saat kazandırır. oleleyo.


  • pescador  (23.10.14 08:58:45) 
bankaya göre, atmye göre değişir. bankanın internet sitesine bak yazıyordur orada. atmnin üzerindeki işaretlerden de anlaşılır.


  • inheritance  (23.10.14 09:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.