[]

Sene Olmuş 2015, iphone 4s Alınır Mı?

+x daha koy şunu al demeyin lütfen, yedek(ikinci) telefon olarak alacağım, ayrıca 4s ile sevgi ve sekse dayalı bir ilişkimiz var.

Aklıma gelmişken şunu da sorayım; bir konuya ait başlıkta her kelime büyük harfle başlar mı başlamaz mı?


 
İyi güzel hoş ama diğer telefonum da iphone, tabletim ipad, haliyle android şu an çok uzak bir seçenek.

Ben sadece kullanıcıların performans sorunu yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum.(telefonda tabii, özel hayatları beni ilgilendirmez.)
  • a d s z p  (23.10.14 03:22:40 ~ 03:23:10) 
Bir şeye tıklayıp, saniyelerce açılmasını beklemek, donmaları sakince karşılamak gibi bir yeteneğin var ise al.


  • grimer  (23.10.14 03:29:52) 
Ben de böyle bi' şey duymayı bekliyordum. O tip sorunlar olup olmadığını merak ediyorum işte.


  • a d s z p  (23.10.14 03:30:54) 
4s kullanıcısıyım, alınmaz artık hacı. oldukça yavaşladı ios 8 güncellemesiyle. uygulamalardan kafasına göre atıyor. ara sıra donuyor. sabah %100 olan şarz öğlen %30 oluyor sıfır görüşme, sıfır mesajlaşma sadece toplasan yarım saatlik sosyal medya kullanımıyla.


  • cmshn  (23.10.14 05:41:34) 
Ben de 2 yıldan fazladır 4 s kulanıyorum. Başka telefon kullanmadığım için ios 8 ile yavaşladı mı bilemiyorum. Ama ilk ios 8 e yükselttiğimde şarjı çabuk gidiyor diye düşünmüştüm, öyle değilmiş. Ayarlardan düzeltebildim. Bana normal geliyor halen. Ben de ileride yeni tlf alırsam bunu yedek yapacağım. 4s te en sevdiğim şey küçük olması bu arada. Eskiden telefonu küçültmeye uğraşırlardı, şaşkınlar şimdi tersini yapıyorlar.


  • puc  (23.10.14 07:59:15) 
2 senedir kullanıyorum, 8' yukseltmedim henüz, wifi bozuldu, yaptırıp daha da kullanıcam, memnunum ben.


  • charlesbukowskiineksi  (23.10.14 08:39:30) 
bence alınır. androidli telefon almak gibi bir hata yapma.

androidli bir telefon kullanıyorum.
  • bira sisesi kapagi  (23.10.14 09:07:58) 
birkaç hafta önce mevcut iphone4s im kırıldı, iphone6 mı alsam iPhone6+ mı alsam diye düşünürken, kendimi applestore da buldum, görevli 500tl ye değiştireceğini söyleyince sıfır 4s ile devam ediyorum, ios 8 - 8.0.2 ve 8.1 kurdum ios 7 ile hemen hemen aynı, sorunsuz kullanıyorum. bu kırılana bozulana kadar devam edeceğim, gayette memnunum.


  • ravenudon  (23.10.14 10:13:07) 
yok, alinmaz


  • slevinkelevra  (23.10.14 13:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.