[]

rüyamızda gordugumuz tanımadıgımız insanlar

bunlar kim?
bir şekilde gorup unuttugumuz birileri mi?



 
rüyada gördüğün her yüzün, hayatında en az bir kere gördüğün birine ait olduğuna dair bir şey vardı. teori mi, hipotez mi, nedir o şey bilemedim ama.


  • devilred  (22.10.14 23:21:41) 
Hic tanimadigimiz birini ruyamizda goremezmisiz diye duymustum bi yerlerden.


  • rayde  (22.10.14 23:21:57) 
evet öyle. rüyamızda gördüğümüz ama tanımadığımız yüzler aslında bizim daha önce mutlaka bir yerde gördüğümüz kişilermiş.


  • rock n roll  (22.10.14 23:22:37) 
Bununla ilgili birsey okumadim ama bana sorarsan kesinlikle sagda solda en az bir kez gormus oldugun insanlar bunlar. Bir ara bunun uzerine uzun uzun dusunup bu sonuca varmistim. Yanilacagimi sanmiyorum.


  • delifaruk  (22.10.14 23:23:35) 
dün gece rüyamda, bir evde oturmuş beni bekleyen, memeleri açık 5 kadın gördüm. kapıyı açtığımda nerde kaldın seni bekliyorduk dedikleri anda uyandım.

şimdi ben bu kadınları tanıyor muyum veya tanışacak mıyım ?
  • readmymind  (22.10.14 23:25:24) 
neye göre söylendiğini bilemiyorum ama bir yerlerde gördüğün birileri oldukları iddiası şayet doğruysa, fotografik tipte hafızaya sahip olmakla da ilgili olmalı o zaman; çünkü bu tip belleğe sahip kişiler bilhassa gördükleri yüzleri kim olduklarını bilmeseler de nadiren unuturlarmış.


  • dafaiss  (22.10.14 23:26:40) 
bence cgi illa görmene gerek yok


  • murtazaaaaaa  (22.10.14 23:32:17) 
hayır bence rüyalarda hayatta hiç görmediğimiz kişileri görebiliyoruz. metafizik. bir kişiyi rüyamda görmüştüm sonra tanışmıştık.
ama bir teori vardı, ancak günlük hayatta orda burda gördüğün kişileri görebiliyormuşsun rüyanda.

edit: benden önce yazmışlar zaten teoriyi.
  • sayns  (22.10.14 23:33:35 ~ 23:53:55) 
Vay be, hakkaten teorisi varmis:)

@sayns Belki daha once yoldan gecerken falan bir an icin gormussundur o kisiyi?
  • delifaruk  (22.10.14 23:38:40) 
o zaman hz muhammedi rüyasında görenler nolcak hic fotosu yok


  • murtazaaaaaa  (22.10.14 23:40:55) 
doğuştan kör insanların rüyaları sadece sesten oluşuyor bu durumda gerçekte görmediğimiz bir şeyi rüyada görmeyiz, kurban bayramı arifesinde ertesi gün kurban edilecek hayvanı rüya gürürken yakaladım bu durumda rüyanın metafiziği de yalan oldu benim için :))


  • Sir Anthony Hopkins  (23.10.14 09:58:31) 
bence hiç görmediğimiz bir insanı rüyada değil uyanıkken bile hayal edemeyiz. yani gözünüzün önüne bir sima getirmeye çalışın. mutlaka daha önce gördüğünüz birisinden esinlenirsiniz. bilinçaltı ısıtıp önünüze getiriyor.


  • corneillus  (23.10.14 10:24:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.