[]

yeni bir şehirde çevre oluşturma yöntemleri

ön not: bu soruyu bir başka yerde daha sordum birde burada fikirleri alayım diyorum.

arkadaşlar durum şu şimdi, ben hiç kimseyi tanımadığım bir şehire taşındım ve burada başladım iş hayatına. etrafımda kimse yok haliyle, iş çevremdekilerin hepsi benden yaşça çok büyük ki hepsi benden farklı insanlar bu nedenle. bu nedenle iş çevremden kimseyle öyle istediğim gibi bir çevre oluşturamadım. şimdi yaşım genç biraz kendime yetecek şöyle ufak tefek bir çevre oluşturmak istiyorum. tabi bu öyle isteyince olmuyor haliyle. içlerinden bir kaçıyla arkadaşlığı ilerletebileceğim (zamanla) dertleşebileceğim böyle kendi çapımda bir arkadaş çevresi işte. gezip eğlenmek dahil tabi işin içine:)

işte bunun için ne yapmam gerek. malum şu an temasa geçip birer ikişer çevre oluşturacağım bir ortam yok. bir şehire tek başınıza düşmüşsünüz gibi düşünün. burada çevre oluşturmak için ne yapardınız?

dip notlar:
*komşum yok. kaldığım apartmanda ev sahibi olan tek benim geri kalan yerler hep iş yeri.

*dans mans hiç sevmem bana yakışmaz. kurs tarzı yerlere tanışma amacıyla gidememek gibi bir takıntım var. kursa başlayacağım yakında ancak tamamen sevdiğim bir şeyde kendimi geliştirme amacıyla yani kursa gidersem sadece sevdiğim şeyi yapmak için giderim ve çevremle çok iletişim kuramamam.

bu durumları göz önünde bulundurursak ne yapmalıyım? tek başına çekilmiyor arkadaş insan bir çevresi olsun istiyor. haftasonu memlekete gitmekten perişan olacağım yakında.

şehir: elazığ

 
Elazığ da nedir bilmiyorum ama bari olan bir mekana müdavim olmaya baslarsan bar cevresinde diğer mudavimlerle kisa surede onlarla arkadas olabilirsin.


  • fucking machine in my head  (22.10.14 20:35:40) 
barı girecek dam bulursam eğer olur:)

ek: tabi dam bulursam bara gitmeme gerek kalmayabilir o da var.
  • civcivlere buyuk atan adam  (22.10.14 20:38:39 ~ 20:39:03) 
Yaptığın iş profesyonel bir işse bunların meslek örgütleri olur. Bu meslek örgütlerinin çeşitli sosyal aktiviteleri kulüpleri falan olur genelde. Mesela Baronun dağcılık kulübü, gezi kulübü vs... sosyal kulüpleri oluyor. Bu yerler sosyalleşmek için iyi bir ortam sağlıyor. Bunları deneyebilirsiniz.


  • maxim gorki  (22.10.14 20:51:44) 
öneriler için teşekkür ederim.

şöyle şimdi kendi mesleğimle ilgili bir odaya kayıtlıyım halihazırda. ancak dediğim gibi hepsi yaşça benden çok büyük evli barklı insanlara. gezi filan oluyor katılıyoruz, o şekilde bir çevre kolay ancak ben biraz daha kendi şahsi çevrem olsun istiyorum.

@cigerdelen he işte tam olarak onu nasıl başaracağım. nereden bulacağım burada asistan olanları vs.
  • civcivlere buyuk atan adam  (22.10.14 20:58:07) 
Dağcılık, Gezi gibi kulüplere genelde biraz daha yaşı ufak bekar insanlar gelir genelde ama Elazığ'da durum nasıl bilmiyorum. :) Üniversite ortamı falan içinse kurslara falan gitceksin bence. Ya da varsa bir program sana uygun ona yazılcaksın. Başka nasıl olur bilmiyorum. Ben genelde böyle yapıyorum.


  • maxim gorki  (22.10.14 21:03:14) 
hayırlısı bakalım. bu şekilde bir çevre nereden baksan iki üç aya ancak:) o zamana dek haftasonu yol çekmeye devam demektir:) çok sağ olasın. kursa yazıldım bir tane ama daha önce başka şehirde yaptığım işe devam etmek için. bakalım bu takıntımı aşarsam bir iki kişi tanırım belki.


  • civcivlere buyuk atan adam  (22.10.14 21:08:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.