[]

Bahçedeki kedileri kısırlastırmak istiyorum.

Sürekli yavruluyorlar. Biraz önce yine kedi yavrusu miyavlıyordu. İndim aşağıya baktım meğerse 3 tane daha varmış. Başında da beslediğim kedi. Tısladı. Yaklaştırmadı. Bunun gibi bir tane daha var. O da yabani. Çocuklarını da yabani yetiştiriyorlar. Toplamda yedi oldular. Apartman ahalisiyle başım dertte zaten. Bir de bu yeni yavrular yüzünden iyice ortam gerilecek. Hiçbir şekilde yemek vermemem istenecek yuvaları dağıtılacak vs.
Ben de diyorum ki şu sürekli yavrulayan iki tanesini kısırlaştırayım. Ama iki sorun var. Bir bu kedileri nasıl yakalacağım. Hadi yakaladım, ücretsiz yaptırabileceğim bir yer var mı? Yoksa en ucuz nerede yaptırabilirim?
Ya da artık yemek vermeyi falan bırakıp hiç uğraşmayayım mı? Buna da gönlüm el vermiyor. Özellikle ikisini sadece ben besliyorum. Gölgelerinden bile korkan tipler.


 
bir çok belediye sokak kedilerini ücretsiz kısırlaştırıp aldığı yere salıyor geri.


  • dinsiz adam  (22.10.14 19:46:47) 
Hangi şehirde ve semttesiniz? dinsiz adam'ın dediği gibi bir seçenek var. Bir de belediyeye götürüp kısırlaştırıp hemen eve getirebilirsiniz, geceyi sizde geçirirler narkoz etkisi geçene kadar, sonra bırakırsınız gene sokağa. Böylece belediye gene aynı yere mi salacak sorun ortadan kalkar.


  • mutlusismankedi2015  (22.10.14 19:49:56) 
İstanbul/ Kartal.


  • mornie  (22.10.14 19:56:40) 
Kadıköy Belediyesi bu konuda iyi, onlarla iletişime geçin derim


  • mutlusismankedi2015  (22.10.14 20:29:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.