[]

okuldaki hiçbir erkekle muhatap olmayan güzel kız grubu? wtf?

neredeyse 2 ay oldu okul açılalı. bölümde böyle "uuu beybi" dedirten 4-5 tane kız var. ama böyle süslü püslü, umut sarıkaya karikatüründeki tikilerden değil. hoş insanlara benziyo hepsi. ne bileyim bi şey dediğin zaman mesela öküz gibi davranmıyolar, kezo değiller kesinlikle. şirinler yani, samimiler. güleryüzlüler.

ama bugün yine fark ettim, bu kızlar kendi aralarında takılıyo hep. derste mecburi birkaç diyalog haricinde yanlarında bi tane erkek görmedim. bazen 2-2-1 düzeninde geziyolar, bazen 3-1-1 oluyo falan ama yani hiçbi kızın yanında erkek olmuyo.

ilk günlerde tamam anlarım da 2 ay oldu lan. hani işte çok güzeller, erkekler yaklaşmaktan çekiniyo falan desem değil. bissürü piç var, her ortamda var sonuçta o adamlar. ayrıca kızlar da öyle burnu havada tipler değil dediğim gibi, ben bile yaklaşıp selam verebiliyom.

ilerde noluyo bu kızlar? yani ilerde noluyo dediğim, okul içerisinde. çok ilginç yav. sanki özellikle erkeklerle araları olmasın istiyolarmış gibi. gerçekten garip.

 
sevgilileri vardır banko. okul dışı falan. net.


  • fransızkalanadam  (22.10.14 18:35:35) 
abi iyi de "aman herkes beni sikecek" kafasında kızlar değil. ben yanaşıp konuştuğumda falan sohbet ediyolar gayet, gülüyolar ediyolar. sevgilisi var diye erkekle muhatap olmayan tipler genelde öküz gibi oluyor, sağına soluna bile bakmıyor, selam almıyor vs. bunlar öyle değiller. yanlarına gelen olursa çok kibar davranıyolar, çok asiller aq.

"e sen sor" diyeceksiniz de ben de samimi değilim yani, öyle merhaba merhaba. şimdi gidip sizin etrafınızda neden hiç erkek olmuyo diyemem.
  • pescador  (22.10.14 18:37:35 ~ 18:38:25) 
belki derslerinde çok başarılı olmak istiyorlardır? üniversitede sevgili işi sakat. dengeyi kaçırabiliyorsun.

benim de öyle bir grup arkadaşım vardı. bir tanesi liderliğinde tüm projelere birlikte girip, sınavlara birlikte çalışırlardı, liseyi devam ettiriyorlar.
  • [silinmiş]  (22.10.14 18:40:26) 
yau eşcinsel olunca erkeklerle konuşulmuyo mu? ne bileyim herkes çıkıyo sigara içiyo mesela. la bi tane adam da mı bunların yanında içmez, sohbete dahil olmaz? ha bak çocukların biri gitse hiç şeyapmıcaklar. dediğim gibi çok şahaneler öyle böyle değil canısılarım. ama çok garip lan. yani bi tane mi erkek arkadaş edinmezsin 2 ay boyunca hiç değilse selamlaştığın, naberleştiğin? abov.

@douchebag, cevaplar içinde en mantıklısı bu. ama dersten oflayıp puflayarak erken çıktıkları da oluyor. çok inek tipler de değiller. geç giriyolar, erken çıkıyolar, derste kahve mahve içiyolar, arka taraflarda oturuyolar. ne güzellermiş lan aslında keşke YAVŞA > TÜMÜNÜ SEÇ butonu olsaydı
  • pescador  (22.10.14 18:40:43 ~ 18:42:07) 
Bu kızlardan bir tanesi güzel ve/ya aşırı zeki, diğerleri onun yancısıdır bence. :) Gidip muhabbet kur. Ders sınav ayağına. Ne bileyim, biz öyle yapardık.

"Ben bile yaklaşıp selam verebiliyorum" ne demek ayrıca. Bi an kendimin 10 seneki halim zannettim. Ne bunlar tanrıça mı?
  • maxim gorki  (22.10.14 21:18:20) 
@maxim gorki, yok ya onların tanrıçalığından değil. gözde büyütmemek lazım. ben kendim fazla asosyal bi' tipim o yüzden diyorum. onlar bir şey olduğundan değil yani. dışardan bakan birisi benim de aşırı artist, soğuk bir tip olduğumu düşünebilir ama özümde sığır gibi adamım. sırf güzel ya da soğuk diye çekinmem kimseden. kendi yapım böyle ama.


  • pescador  (23.10.14 02:59:27) 
hehe inanmazsın ama o kızlardan biri bendim işte. o okul sevgilisiz biter, yanlarına da kimse yaklaşmaz o kızların. belirsiz de olsa mesafeli bir duruşları vardır çünkü tahminen. üniversite bittikten sonra kaç sınıf arkadaşımdan "ben aslında seninle ilgileniyordum/senden hoşlanıyordum" cümlelerini duyduğumu söylesem şaşarsın.


  • devilred  (23.10.14 03:18:45) 
şimdi buraya kimsenin hatta belki senin bile düşünmediğin hatta belki bir an düşünmeye yeltenip vazgeçtiğin düşünceyi dillendiricem. hepsi seni yatağa atıp kurutmak istiyor olmasınlar ?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.10.14 03:19:10) 
@proletarier, ondan zaten eminim yaaaa, ben istemediğim için yanaşmıyorum.....


  • pescador  (23.10.14 03:21:05) 
@pescador, aynı benim üniversite halimsin yani. :) Valla bu hayatta başarılı olmak için insanda Acun Ilıcalı özgüveni olcak. Yarın sırnaşık, belki senin yarın bile olmayacak sığ bir adam gelir o kızları kapar öyle bakar kalırsın. Benim üniversite hayatımın özeti budur çünkü.

Git kızlarla konuş, muhabbet kur. Bakarsın olumlu tepki verirler ordan yürürsün. Hiçbir şey olmasa tecrübe olur, bir dahakine daha başarılı olursun. Çünkü bu sadece kız meselesi de değil. Hayatında ne yapacağın ile ilgili de bir konu. Chester Karrass'ın bir lafı var: "In business as in life, you don’t get what you deserve, you get what you negotiate." Bir şeye ilgin varsa onu belli etceksin, kendine özgüvenin olcak. Yoksa benim gibi 18 yaşında yapman gerekeni 25inden sonra yapmaya çalışırsın, çok zor duruma düşersin. Abi olarak tavsiyem budur.
  • maxim gorki  (23.10.14 11:12:01 ~ 11:12:52) 
@maxim gorki'nin dediklerine katılmıyor değilim. ne kızlarla ne adamlar cıkıyor. ayrıca emin ol bu durum fazla uzun sürmez, kısa sürede hepsi birileriyle ilişkiye baslarlar. özellikle eğer aralarından birinin ilişkisi olursa, domino efekti gibi baslar.


  • fransızkalanadam  (23.10.14 11:26:44) 
iyi de benim bunlara yurumek gibi bir derdim yok ki, sadece tavirlarinin sebebini merak ettim garip geldigi icin. yoksa zaten karsilarinda kendimden geciyor degilim, muhabbet ediyorum ara sira. ben kapsam napcam kizi ertesi gun terk ediyolar zaten, enerji kaybi hep


  • pescador  (23.10.14 15:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.