[]

bulut depolama

dropbox, box, drive ve benzer bulut diploma hesaplarını bir arada gösteren tek bir program var mıdır? mesela telefonlar için es file explorer var, buna benzer pc/mac programı var mıdır?
daha doğrusu var da hangisi işini güzel yapar?



 
es file explorer dosya gezgini. windowsta windows explorer, mac'te finder var. daha ne olsun?


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (22.10.14 15:31:18) 
@eksi sozlukte eksiyen adam, es file explorer dosya gezgini evet ama içinde doğrudan app kurmadan bulut depolamaya erişim imkanı sağlıyor. hesapları bağlamak yeterli. buna benzer bir sistem arıyorum, tek program içinde çeşitli hesaplar olsun.
yoksa evet tek tek tüm bulut programlarını indirsem finder ve windows explorer da gösterir.

mesela iki adet drive hesabı var ve gmail tek bilgisayarda iki hesaba izin vermiyor, lakin hesap bağlama olayı olsa tek pc uzerinde aynı bulut depolama servisinden farklı hesapları görebileceğim. aynı es file explorerdaki gibi.
  • nwnd  (22.10.14 15:36:45 ~ 15:39:50) 
Bluestack kur bilgisayara. Üzerinde de es.


  • cetoxim  (22.10.14 15:51:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.