[]

sözlüğün itibarı yerlerde mi

eksisozluk.com

bu nedir Allah aşkına


 
Evet.


  • cokponcik  (22.10.14 14:47:27) 
Sözlük foruma dönmüş.


  • pavlis  (22.10.14 15:00:50) 
Ekşi forum oldu artık


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (22.10.14 15:02:15) 
arkadaşlar hakkında bu kadar entry girilince hulusi ve mahmut davası sanıp komik sanarak biraz göz gezdirdim ama kesinlikle boşa vakit kaybı okumayın size özet geçiyorum:

elemanın teki kıza ''seni yalayabilir miyim'' demiş , oradan kız da ''ilgi çekmek için böyle konuşmana gerek yok ben herkese cevap veriyorum zaten'' deyince adam reddedilmenin verdiği hırsla saydırmış bence zira kızın alakasız entrylerinden ''sen böylesin sen şöylesin'' diye ad hominem yapmış.

kız da trollere eklemek yerine elemena küfür saydırmaya devam etmiş ve bu saçma tartışmayı devam ettirmiş.

bence en komiği de adamın reddedilince tipik ''cinselliği tabu olarak görmeyin''tripleri sanki kız bunun uzun yıllardır sevgilisi de bir türlü sevişemiyorlar gibi sinirlenmiş ahaha :D

rezalet , ikisi de aynı lacivert boşverin :D
  • neferkitty  (22.10.14 15:02:25 ~ 15:09:24) 
sözlük amele kaynıyor.


  • namus ninjası  (22.10.14 15:03:15) 
ya sözlükten bi yazar donanım haber'de şu fiyattan neden ürün satıyorsun diye sarmıştı bir ara bana. yok vergisini veriyor muymuşum, yok haksız kazançtan beni şikayet edecekmiş. elimi ayağımı titretmişti sinirden 1 hafta... çok acayip tipler var ben size söyleyeyim...


  • synche  (22.10.14 15:07:00) 
sözlüğe adam akıllı girmeyeli uzun zaman oluyor, 2 günde bir girip 4-5 dk bakıyorum. eskiden öyle miydi? sabahlara kadar takılırdık. şu anda zaten yazar değilim, siteye de girmiyorum gibi bişey. değerini yitirdi bence de.


  • nocturness  (22.10.14 17:34:35) 
6-7 sene önce kaliteden kelli 40 kere düşünürdüm entry yazayım mı yazmayayım mı diye. şu an kendini bitirme evresinde bence. fazla uzun bir ömrü kalmadı.


  • dove falconhand  (22.10.14 17:39:28) 
hayret verici salaklıkta, ahmaklıkta ve takıntılı insanlar var.

yazdığım bi entryi sileyim diye, bilişim suçlarında çalıştığını ve şimdi işlem başlattığını söyleyen bile çıkmıştı. adam baya baya kandıracağını sanıyor böyle. enteresan.
  • john lee hooker  (22.10.14 17:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.