[]

Tablet bilgisayar

Tablet bilgisayar almak istiyorum. Aslında acil ihtiyaç değil. Hem özendiğimden, arada da ihtiyaç duyduğumdan. iOS ve Android uygulamalarına ihtiyaç duyuyorum. Her şeyim Windows. Bazen aradığım uygulamaları bulamıyorum.
Ancak çok bütçem yok. 1000 liraya kadar düşündüm ilk başta. Baktım taksitlerim var, bütçeyi aşmış olucam.
Sonra baktım ki ikinci el tabletler satılıyor. 350-400 liraya...

*350-400 civarında öneriniz nedir?
*İkinci el iPad almak mantıklı mıdır?

 
yaklaşık 7 ay önce aldığım 3 ay önce garantiden sıfır değişmiş ipad air 16gb wifi modeli var elimde. ayrıca mac air 13' var elimde yalan söyleyim pek ihtiyacım olmuyor bilgisayarı heryere taşıyabiliyorum. ben gereksiz yere aldım biraz istersen uygun bi fiyata verebilirim.

garantiden değişmesinin sebebi mıknatıs sorunu vardı direkt değiştirdiler. teknosadan aldım garanti fatura vs herşeyi mevcut.
  • prezarlatif  (22.10.14 13:43:55) 
2. garantisi varsa mantıklı. sorun olmaz.

1. ya mümkünse 2 gb ramli bir alet almak lazım android için. çinliler dışında da nexus 7(2013 serisi tabii) var uygun fiyata. 500 civarı olması lazım ikinci eli. onu düşünebilirsin. hem yazılım sıkıntı olmaz hem donanım güzel.
  • mattiadestro  (22.10.14 13:47:42) 
android tablet alma. çıldırtıyor.


  • mesgul ve huzursuz  (23.10.14 00:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.