[]

Sol kolunu hiç kullanamayan yaşlı biri için yapabilecek iş

Bi yakınım kısmi felç oldu yeni, tedavisi sürüyor. Kendisi emekli ve meşgaliyetsiz bir hayatı var. Kendisine işe yaradığını hissettirecek bi şeye ihtiyacı var. Felçten önce küçük bi beldede hediyelikçi dükkanı açmasının iyi olacağını düşünmüştüm. Ama şimdi yürümesi bile zor. Doktoruna göre sol kolunu kullanması mümkün değil gibi. Bu şartlarda çok az masrafla ne iş yapabilir, aklınıza birşey gelirse paylaşır mısınız?




 
yük taşıyamayacak. taşıyacağı her şey tek elle taşınabilir olacak. küçük belde? ekonomik hayatı durgun bir yerde mi yani? eğer para kazandırmak gibi bir şeyse işe yaramktan kasıt, o zaman getirisi olan bi iş bulmak zor.


  • namus ninjası  (22.10.14 13:36:06) 
Bir şeyler yazabilir belki.


  • arnold schwarzeneger  (22.10.14 13:44:18) 
Ayda 500 lira kazanıp çay kahve parasını çıkarsa yeter. Muğla civarı ekonomik hayatın durgun dükkanların ucuz olduğu bir yerde olabilir. Meşgaliyet verecek etrafında bir iki dost edindirecek başka işler de olabilir. Sadece bi fikre ihtiyacım var ve belki başkasından alacağım fikirlere bişeyler ekleyip bunu bulabilirim.


  • ilkinci  (22.10.14 17:40:20) 
çay yapabilr. taşıyabilir de.


  • sage  (22.10.14 17:55:46) 
eli yatkınsa zorlanarak da olsa oturduğu yerden iki elini kullanabilen insanların yapabildiği bazı şeyleri yapabilir gibi.
bıçak bileyleyebilir mesela. tek bu geldi aklıma ama.. kimse acilen bıçaklarımı bileyle diye sıkboğaz etmez mesela insanı. aheste aheste takılır.

izahatı iyiyse böyle arzuhalci gibi bir şey olabilir. ya da daktilolu bilgisayarlı işlerle uğraşmışsa, muhtarın yanında çalışabilir. yol yordam bilen sosyal bi insansa da işi o açıdan da kolay aslında.
  • namus ninjası  (22.10.14 18:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.