[]

Gecimsiz insanlar nasıl evli olabiliyor?

Vardır çevrenizde aksi, ters, sinirli kadınlar/erkekler. Is hayatinizda calisma arkadaslarinizdan, okulda hocalarinizdan, apartmanda komsularinizdan denk gelirsiniz. Kısa süreliğine bile katlanmak zorken bazi insanlar onlara bi ömür dayanıyor.

Aman ugrasmayalim şunla şimdi diyebilecegimiz kadar aksi insanlar nasil oluyor da evli olabiliyor?


 
öyle sevenler var ki, senin benim sokakta görsek yolumuzu çevireceğimiz insanları ömür boyu bir evin içinde isteyebiliyorlar. onlara da kabir azabı bu hayatın büyük kısmı, ama arada sırada yaşayacakları ufacık sevgi dolu anlar için buna katlanıyorlar.

benim mantığımın almadığı bir durum, ama var böyle insanlar.
  • in pyjamas  (22.10.14 12:59:38) 
benim o , iş yerinde sabrım az, toleransım az ,
aman uğraşmayalım şimdi şunla denmesi oldukça işime geliyor :D
dolayısıyla da bilinçli olarak bu durumu destekliyorum (bu kararın etik kısmı tartışılabilir)

gelgelelim evliyim. sevdiğim kişiye karşı oldukça toleranslıyım , hır gür kavga çıkarmam,
tamam kuzu gibide değilim ama çatışmadan kaçınırım mümkun oldukça. 2 senedir evliyim buyuk bir tartışmamız olmadı
  • magoria  (22.10.14 13:49:37) 
Gecimsiz dedigin istisnasi olmadan her seyde problem cikaran insan degilse eger, eslerden biri digerine karsi toleransi yuksek oluyor. Digerinin gecimsizlik yaptiginda bu sefer bu kisi tolere ediyor derken gidiyor.

Enistem var mesela iyi adamdir ama evde cok olay cikartiyormus. Teyzem arada bir patlar, enistem o zaman sus pus olurmus. Buna benzer baska aileler de duydum. Iyi mi diye sorarsan degil ama yuruyor evlilik.
  • sayns  (22.10.14 13:59:59) 
güzel bir atasözümüzdür; severim: "dinsizin hakkından imansız gelir" derler.

evde eşinin, geçimsiz dediğiniz insandan daha huysuz olması muhtemel.
  • balik kraker  (22.10.14 14:07:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.