[]

blondegirl1988 adlı arkadaşa saygılarımı iletmek istiyorum!!!!!!

eksisozluk.com şu başlıkla ilgili duruşundan ötürü kendisini buna layık gördüm bazı yerlerde biraz fazla tepki vermiş arkadaş ama karşısındaki garip varlık mesajlarda yazdıklarını fazlasıyla haketmiş.sen hangi hakla birisine böyle sapıkça bir mesaj atabiliyosun ?bir de şikayetçi olacakmış umarım olur da cezayı kendisi alınca görür gününü .bunun yanında kendi kız kardeşi kız arkadaşına veya annesine 'seni yalayayım mı' diye mesaj gelse ne tepki verirdi acaba ? eskiden okuduğum terbiyeli düzgün seviyeli sözlük bildiğin inci sözlüğün değişik versiyonu olmaya doğru gidiyor.sayın ssg lütfen bir el atın bu işe her türlü birbirine sataşma belden aşağı konuşmalar hakaretler aşağılamalar nerde o eski sözlük ruhu? :/ eskiden olsa sabahtan akşama açıp durmaksızın açılan bütün konuları gülerek eğlenerek bazen hüzünlenerek okuyabilirdim ama şu halini gördükçe sözlüğe bakasım bile gelmiyor .eski sözlüğü çok özlüyorum be ssg.neyse konunun dışına fazla çıktım umarım şu sapık mesaj atan arkadaşı sözlükten uçurursunuz sevgiler saygılar.




 
konuşmaları silmiş nereden temin edebiliriz.


  • mrthany  (22.10.14 06:15:20) 
kadınların verdiği şu abartılı tepkilerden tiksiniyorum. diğer mesajları göremedim ama sen izin vermediğin sürece hiçbir şekilde sana ulaşamayacak bir insanı bu kadar önemsemek prenses sendromu belirtisidir bence.


  • devilred  (22.10.14 10:35:22) 
Devilred bazi kizlar mallar kutusuna birisini atinca engellendigini bilmiyor olabilir yada blok koymayi.prenses olan burda cok takilmaz diye dusunuyoru.daa bazi seyleri bilmeyen sozluk kizlari mevcut yani


  • smokee  (22.10.14 11:02:07 ~ 11:03:23) 
"Seni yalayayim mi?" diye sordugu icin ceza falan alacagini sanmiyorum.


  • delifaruk  (22.10.14 11:11:55) 
Mesajları göremedim. "Seni yalayayım mı" ile başlayan süreç nasıl aleviliğe falan geldi bilmiyorum. Bu durumda tacizciyi aklamaya çalışacak değilim, bununla beraber eğer okuyamadığım mesajlaşmalardaki içerikler doğru ise ve herhangi bir mezhep + ırk açısından, bu mezhep ve ırka mensup kişileri rahatsız edecek ve "Kaldır bu mesajları" dedirtecek kadar aşağılamışsa, bir ırkçıyı da destekleyecek veya saygı duyacak da değilim. Ama ki mesajlaşmaları bilmiyorum, bu şu anki verilerle bildiklerim. Şu an kimin ne kadar doğru söylediğini de bilmiyorum. Şu ana kadar "Al birini, vur ötekine" bana.

Ha, biri bana "Seni yalayayım mı", "Ananı yalayayım mı" dese, en fazla içimden "Off, orijinal bir şey bulamadın mı" derim, mesajı siler ve sallamam.

Kadının verdiği tepki aşırı mı, onu da bilmiyorum mesajlaşmalardan haberim olmadığı için ama taciz eden birileri varsa ifşası iyidir.
  • aychovsky  (22.10.14 11:24:53 ~ 11:33:19) 
sabah gördüm sol frame de ama o kadar uzun bir tartısmayı okumaya ayıracağım vakti suna ayırmaya değer gördüm, kendime bi faydam olur en azından:

whqlibdoc.who.int
  • neferkitty  (22.10.14 13:16:20) 
derdiniz... ne kadar seksi...


  • namus ninjası  (22.10.14 13:28:44) 
Ozru kabahatinden buyuk iki dingil soz konusu. Birisi tacizci ama mantik sahibi oburu de magdure ama pacozun cirkefin onde gideni. Kizin yazdiklari korku verici. Adami ciddiye alip uzub uzun mesaj dosenmesi de oyle. Adam da seni yalayayim mi diye girerek ozunde ne kadar ayi oldugunu gostermis.,taciz etmeden de istek belli edilebilir. Iste bunlar hep koyden kente goc, kasabalilik


  • mistreated  (22.10.14 13:35:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.