[]

bebek maması ve bebek bezi markası

bir kampanyaya destek olmak amacıyla bebek maması ve bebek bezi almak istiyoruz fakat şu an piyasadaki en kullanılabilir bebek bezi ve en sağlıklı bebek maması hangisidir bilmiyorum.
yardımcı olabilecek biri var mıdır?
kullanmaları açısından kavanoz mama daha mı kolay olur acaba?
kavanoz mama mı daha sağlıklı toz olanlar mı?

çok teşekkür ederim şimdiden.

 
milupa aptamil mamalar ve huggies bebek bezleri işinizi görür


  • primetime  (21.10.14 22:54:06) 
bebek bezi, kesinlikle molfix...gerçekten iyiler.
bebek maması hiç kullanmadık, bildiğimiz tüm markalar da "sabıkalı" sanırım...yine de "şikayetvar.com"'dan bebek mamaları içinde en az şikayet edileni ya da lütfedip, şikayetlere dürüstçe cevap vereni tercih edebilirsiniz...

  • otoriter  (21.10.14 22:56:17) 
@primetime, milupa,aptamil tamam da hangisi?


  • kırmızıkaşekaban  (21.10.14 22:56:55) 
bebek maması kesinlikle sma. gdolu olduğu için "çaktırmadan" piyasadan toplatılan aptamil iyi reklam yaptığı için tercih edilmemeli.


  • arma aski  (21.10.14 22:58:05) 
@arma aşkı, şikayet var'dan okuyorum şu an. sma mama içinden kıl çıktı, böcek çıktı, o çıktı, bu çıktı yazmışlar hep. ne diyorsun? bir de bu mamaları pazarlıyorlar yani.... neyse :)

@want2die, çok güzel anlatmışsın tahminim gibi. görmeseydin duyuruyu zaten özelden linkini atacaktım sanırım:( bebesi olan bir baba olarak sen şimdi bana hangi mamayı almamı tavsiye ediyorsun? hangi mama derken kaç yaş için olan yani, devam sütü mü, kaşık maması mı? hangisi daha uygun olur ben bilemedım.
dur dur, hangi mama size hediye gelse sevinirdiniz? öyle sorayım. (yaştan bağımsız olarak sordum bu soruyu.)


ya hangisi derken de markayı değil tipini sormuştum. kutuda mı kavanozda mı diye...
  • kırmızıkaşekaban  (21.10.14 23:06:27 ~ 23:08:05) 
anne sütüne en yakın mama, şeker içermeyen tek mama, protein kalitesi en yüksek olan mama sma. bunu istediğiniz çocuk doktoruna sorabilirsiniz. dünyada hiçbir mama firmasının sahip olmadığı akreditasyon belgesine sahip bir mamadan kıl tüy falan çıkması da hiç mümkün değil.

aptamil almış arkasına akp desteğini gidiyor, şekerle şişirmeyin bence el kadar çocukları. diyeceklerim bu kadar :)
  • arma aski  (21.10.14 23:11:50) 
Biri 24 aylık biri 9 aylık bebesi olarak söyliyim.
İlk öncelik bezden başlıyım bende huggies kullanıyorum ama onada kız erken farklı alıyosunuz dikkat edersiniz.
Mama olarakta devam sütü en güzel hediyedir. Tabi oda aylara göre değişiyor. Pahalı olduğu için devam sütü diyorum. O kavanoz mamalarının tanesi 1.35 tl yani bana onlardan alınsa çok sevinmezdin açıkçası. Devam sütü bende aptamil kullanıyorum bebelac sevmediler diğerlerinide denemedim.
Almak içinde bazı fırsat sitelerinde kampanyalar oluyor. Örneğin huggies in paketi 29.90 geçen bir grupfoniden kargo dahil paketini 19.90 a aldım takip ederseniz böle daha uyguna getirip daha fazla yardım yapabilirsiniz
  • ayhsegul  (21.10.14 23:57:01) 
@want2die farklı illerdeyiz belki ben bir senedir 23 ün altına alamadım hiç bezi okadar nasıl fark ediyor bizi resmen kazıklıyolar demekki


  • ayhsegul  (22.10.14 01:18:40) 
Milupa aptamil, bebegin yaşına kilosuna göre falan değişiyo işte, yenidoğansa pre aptamil, aptamil, aptamil 2 falan işte, bebek bezi içinde de en uygunu huggies, gerçi şu günlerde bez fiyatları epeyi arttı. internette, bebek malzemesi satan sitelerde falan baya indirimli olabiliyor.


  • primetime  (22.10.14 10:33:43) 
Bu arada, alacaklarınız sadece bez ve mama ile mi sınırlı bilmiyorum ama, birkaç tane de pişik kremi serpiştirin aralarına


  • primetime  (22.10.14 10:43:01) 
Bebeğiniz 1 yaşında geldiğinde alıştırma külodu kullanarak tasarrufa geçebilirsiniz www.balbaby.com


  • srkntgn  (29.10.20 10:59:52 ~ 11:00:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.