[]

Erkek için hem iş hem de gündelik çanta?

Hem iş hayatında giydiğim kanvas pantolon ve gömlek ikilisine uygun; hem de gündelik hayat için kullanabileceğim bi çanta arayışındayım. Çok canlı ve cafcaflı yerine hem ciddi ve sportifi bi arada bulmak istiyorum. Bu moda işlerinden de pek anlamam o yüzden bi danışayım dedim.

www.morhipo.com

Bu çanta nasıl sizce? Bu saydığım kriterler için daha iyisini bulabilir miyim? Bütçe 150, hadi bilemedin 200 lira civarında.

Not: Aslında ilk tercihim deri ancak istediğim tip bi deri bulamadım. Bu gösterdiğim çantayı da deriye görünüş olarak benzediği için seçtim, ciddi durur hesabı :)

 
Bence amaca gayet uygun ve güzel


  • filipis  (21.10.14 21:25:27) 
Bence kalitesiz görünüyor. Model güzel de fiyatı çok. Yani fiyatı sırf markası yüzünden o kadar fazla diye düşünüyorum.

Zara'ya baktınız mı?
www.zara.com
  • m e l t e m  (21.10.14 21:30:55 ~ 21:32:30) 
Tommy Hılfıger markasının ben buradayım diye bağırdığı bir çantayı kişisel olarak almam, abartmıyorum beleş verseler kullanmam. oluşturduğun fiyat aralığında ilk kriterin deri ikincisi şekil olsun derim, şekil olarak da o kadar enlemesine değil de biraz daha uzun olanlarına bak derim.

EK: gençlerin pek sevdiği şu kaft ürünlerinden aşağıdaki linkte verdiğim çantanın tamamen düz ve hakiki deri olanını bulabilirsen al derim fiyatı da uygun gelirse, ama illaki fiyat yükselecektir.
www.kaft.com
  • candanag  (21.10.14 21:42:32 ~ 21:45:36) 
@candanag, marka için seçmedim onu aslında :) Şekli şemali düzgün ve istediğim tarzda. Marka merakım yoktur, istediğim olsun isimsiz olsun. Bu Kaft'takiler fena değil gibi. Dediğin gibi deri bulabilirsem alınır. Gerçi sitelerinde görünmüyor.

@meltem, www.zara.com bu model de fena değil gibi, düşünebilirim bunu.
  • l ikta  (21.10.14 22:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.