[]

içkili çikolata

senelerce önce müdavimi olduğum bir çikolata vardı ama markası/adı neydi unuttum? çikolatalar kinder suprise çikolatası gibi incecikti ve parmak boyunda şişe şeklinde, tek tek renkli folyolar ile ambalajlanmış olarak satılıyordu. bu çikolatadan şişelerin içi ağzına kadar değişik değişik içki ile doluydu.folya renkleri de içki türüne göre değişiyordu.(kiraz likörlü, viskili ... v.b) hatta içkili/likörlü çikolata denince üstüne tanımam!!!(ankara'da 7. caddenin başından 3. caddeye doğru indiğiniz yerde köşede kocaman bir tekel/bakkal/market karışımı bir yerde satılıyordu.karşısında pazar yeri vardı. hatta geçenlerde gidip adamlara sordum en az 10 yıldır satmıyorum, ben sattığımı unuttum sen nasıl hatırladın diye sordu bana :P)

bu çikolataları bilen var mıdır? hala satılıyor mu? eğer öyleyse nereden/nasıl temin edebilirim???

edit:fotodokilere benziyor, ama onlar değil.

 
anton berg
sanıyorum free shoplardan temin edilebiliyor

  • whoosie  (21.07.09 14:22:26 ~ 14:22:44) 
@whoosie evet onlara benziyor ama sanırım bu marka değil.


  • balik kraker  (21.07.09 14:31:55) 
üzüldüm valla ama ondan başka duymadım görmedim hiç


  • whoosie  (21.07.09 14:43:03) 
ben de bir şansımı deneyeyim; www.candywarehouse.com

not: sen ama diyette olmalıydın kardiyo falan..
  • arigold  (21.07.09 14:52:47 ~ 14:53:09) 
@arigold evet, sanırım aradığım çikolatalar bunlar!

diyetteyim tabii, zaten bu sıcakta kimse bana çikolata v.b yediremez. tatlı ile pek aram yoktur. ayrıca spor salonuna gitmeye başladım, henüz ikinci gün ama olsun. 3 aylık parasını peşin verdim hiçbirşey beni gitmekten alıkoyamaz!
az önce birileri likörlü çikolata ile ilgili birşeyler sormuş, oradan aklım ageldi, yıllardır arasıra depreşir, arar dururum :)
  • balik kraker  (21.07.09 15:40:32) 
after eight olabilir mi ?


  • taylor durden  (21.07.09 17:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.