[]

Arabam bozuldu!

Öncelikle merhaba araba 2004 model daha 60binde citroen tiptronik c3. Brc lpg de var.
Bugün durdum 10 dk sonra geri yola çıkıcaktım arabayı çalıştırdım. Pata pata pata etti söndü resmen sustu yani. Sonra yine denedim yok ıı ıh sarsılarak çalıştı ama geri söndü. Ayağım gazda denedim yine sarsılarak çalıştı 2-3bin devire çıktım oralarda sıkıntı yoktu biraz bekledim motor açılsın dedim ayağımı gazdan çektim yine sustu.

Ayağım gazdayken birden D'ye aldım azcık gitti yine sustu.
Lpg tuşuna basılı tutarak çalıştırim dedim yine sustu.

Ne olmuş olabilir? Arabayı otoparka koydum geldim valla

edit: benzin full

 
ya yakıt gelmiyor yada hava.
Görmeden bişey diyemeyiz ama araçta yakıt olduğundan yada hava alığının kapalı olmadığından emin ol.

  • basond  (21.10.14 21:01:05) 
yakit sistemi arizasi olabilir. kotu yakit olabilir. eku kaynakli bir ariza olabilir. eksoz da olabilir. biri eksozu tikamis olmasin.


  • helenart  (21.10.14 21:02:28 ~ 21:03:03) 
benzin kesin var di mi? benzin yoksa sıralı lpg çalışmıyor çünkü arabada tüp olsa bile.


  • the kene  (21.10.14 21:03:32) 
benzin full ise ecu arızası gibi geldi. sarsıntılı çalışıyorsa çift silindirde çalışıyor araba. lpg de değil de benzinde çalıştırıp kullanmayı deneyin. bujilerini kontrol ettirin.


  • bacardicola  (21.10.14 22:19:22) 
2004 model 60 binde araçla sadece markete mi gittin geldin :D nasıl bir km o

Basond +1 bana yakıt pompası arizasi gibi geldi.
Km oynanmistir bu arada
  • saksı  (21.10.14 22:22:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.