[]

istanbul'da yabancı maçları izleyebileceğimiz bi kafe bar neyin yok mu?

spor çok önemli değil ama zaten futbol ya da basketbol olur olsa olsa, başka sporların yayınını yapacak yer yoktur sanırım. büyük maçlardan bahsetmiyorum. atıyorum lyon-montpellier maçını veya genoa-sampdoria derbisini şöyle biramızı içip battisimizi yiyerek izleyebileceğimiz bi tane mekan yok mu memlekette?

böyle yerlere genelde takımın taraftarı turistler geliyor. benim için hem sosyal aktivite olur hem de aynı heyecanı paylaştığım insanlarla muhabbet etme fırsatım falan olur çok sevimli.

hem işim hem hobim gereği sabah akşam maç izleyen bi tipim zaten. fransa'da skik bi derbi beni bir hafta öncesinden heyecanlandırıyor. ama bunu bırakın başkalarını, internetten izlemek bile zor.

arkadaşım sıkı sligo taraftarıdır mesela. 2 sene önce mi ne, final haftalarına yakın, önemli bi maç vardı. irish pub'a soralım dedik belki onlar verir. adamlar tersledi resmen. hala sinirliyim o yüzden mesela acayip uyuz olmuştum.

yok mu böyle ortamlar?

 
gülhanenin orda pub var yıllardır içimde uktedir pubın adını bilmiyorum ama bariz belli bi yer


  • murtazaaaaaa  (21.10.14 20:22:24) 
ya sahi oraya sormak lazım, benim de aklımda vardı orası. yarın okuldan dönerken yürüyeyim de oraya sorayım ben. ama adamların camında o kadaaar fazla maç yazıyor ki ben yayınladıklarını sanmıyorum. yani 10-15 tane televizyonlarının olması lazım. garip.


  • pescador  (21.10.14 20:44:52) 
orada aynı anda listeledikleri tüm maçları veriyorlar.alt kattada maçları var.
port shield oldu artık orası.iki yüz metre ilerde çalışıyorum.

  • arafa  (21.10.14 21:18:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.