[]

telefon tavsiye vol. sonsuz-10 (çok sorulu)

hiç iphone kullanmadım öyle aşırı da bi merakım da yok açıkçası. ama halihazırdaki androidlerin pek çoğu ya ortalama bir tepsi büyüklüğünde ya da özellik olarak pek yeterli değil (ekran, çözünürlük, vs vs).

kullanmakta olduğum s4 mini'nin ekranı tuzla buz oldu malesef. şimdi ben de düşündüm, hazır iphone 6 çıkmış, boyut olarak da isteklerimi karşılıyor (plus olanı değil), bundan mı alsam acaba diyorum.

aranan özellikler:

-samsung miniler/iphone boyutları (büyük olmasın)
-pili ortalama konuşma / sık watsap olayları ve zaman zaman sosyal medya takibi şeklinde kullanıldığında en az geceye kadar idare etsin (gece yatarken şarja takma - sabah çıkarma şeklinde kullanılacak)
-kamera önemli, galaxy ace kullanıyordum kamerası çok iyiydi mesela samsung s4 mini'nin kamerasını hiç sevmedim
-oyunlarla çok işim yok, aramaya sormaya mesaj atmaya fotoğraf çekmeye yetsin işimi görür.

sorulara gelelim:

1- tavsiye edebileceğiniz telefon(lar) neler? f/p önemli bittabi
2- iphone'a o para verilir mi?
3- hiç iphone kullanmadım, android'den de gayet memnunum açıkçası, hesaplardı bilmemneydi sorun yaşar mıyım değiştirmeye kalkışırsam?

(ben kısa kesemiyorum anladım. allahtan gönül işleriyle alakam yok, destansı duyurular açabilme potansiyelim varmış.)

teşekkürler şimdiden, iyi günleeer.

 
sırf batarya performansı için sony xperia z3 compact'a gözümü diktim ama bataryasının çıkmaması benim için dezavantaj ve ön/arka camlarında çatlama şikayetleri gelmeye başladı. biraz daha bekleyip görmek lazım sony bir çözüm bulacak mı buna


  • argent dawn  (21.10.14 11:21:55) 
en basit şekilde şöyle söyleyim. android şişen bir işletim sistemi. apple kapalı kutu. apple pahalıdır ancak bir tuşu bozulsun ki zaten 3-5 tane var, tamir edilmez yenisi verilir. apple değer mi değmez mi kısmında ise, kaliteyi ve hizmeti satın alıyorsun. yoksa apple la aynı fiyatlara belki de daha düşük fiyatlara özelik olarak daha üstün android cihazlar olabilir. işte bu noktada tercih meselesi. hani sıfır araç alıp 5 yıllık servis ücretinide vermek üstünede sınırsız yol yardım paketi almak gibidir apple. tabi bunlar bence çokta kasma hacı alt tarafı telefon.


  • gokhan atestepe  (21.10.14 12:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.