[]

d-smart kanalların mozaiklenmesi

Arkadaşlar üç - dört gündür family hd ve classic hd hariç sinema kanallarında mozaiklenme yaşıyorum. Diğer dsmart kanallarında ve uydu kanallarında bu problem yokken sadece bu kanallarda problem var. Diğer tpleri denedim ancak işe yaramadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda LNB kablosu ya da hdmi kablosunda problem olabileceğini söylüyorlar. Ancak bunu aklım bi türlü almıyor. Sonuçta kablo sıkıntısı olsa diğer kanallarda da problem yaşamam lazım. Acaba böyle bir sıkıntı yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler.




 
bende modül vardı, vestel lcd tv'de digiturk ile kullanıyordum. digiturk kampanya süresi bitince fx falan seyretmek için d-smart modül aldım fakat aldığımdan beri belli tp'lerdeki d-smart hd kanallarını mozaikli gösteriyor. hiç kimse de bir çözüm sunamadı. ayrı bir receiver kullanın diyorlar sadece.

sizin de receiver uyumsuzluk, yazılım/donanım yetersizliği sorunu olabilir.
  • nereye bu gidis  (21.10.14 10:31:07) 
mozaiklenme nasıl oluyor? bende de bahsettiğiniz kanallarda sinyal yok diyor kaç gündür, arayıp sormaya üşendim ama.


  • rabbititus  (21.10.14 10:31:48) 
sinyal alınıyor fakat görüntü kargacık kurgacık oluyor. codec sorunu gibi sanki.


  • nereye bu gidis  (21.10.14 10:36:19) 
bazı kanallarda bizde de var aynı durum. hatta bazı kanallarda hiç görüntü yok.

ayrıca info da cıkmıyor kanalların cogunda.

ben de aramaya üşendim, müşteri hizmetlerini.
  • halanne  (21.10.14 11:31:59) 
anladığım kadarıyla sorun genel bi problem. müşteri hizmetleri tamamen boş. hangi sorun olursa olsun kablodandır o diyip kesip atıyorlar. saçma sapan bi şirket keşke hiç bulaşmasaydım.


  • kumlupara  (21.10.14 13:56:31) 
vaktım yoktu, uzun uzun yazamadıydım.

bu uydu frekansların degışmesı sırasında gene benzer bır sorun olmuştu. hatta tamammen gitmişti yayın. müşteri hızmetlerini aradım. kapa aç kablo sök tak vs gıbı gereksiz bır ton işlemden sonra, 1. kanala getırın 10-15 dk o kanalda kalsın, size sinyal yenileme göndericem dedi. hakkaten de 10-15 dk sonra düzelmişti ama aradan bikaç gun geçince gene aynı sorunlar basladı. o yuzden ikincisinde artık aramadım bi daha.

müşteri hizmetlerinden tekrar sinyal göndermelerini isteseymişssiniz keşke.
  • halanne  (21.10.14 14:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.