[]

susuz yaz'da o köpek öldürülüyor mu hakkaten?

merhaba, susuz yaz filminde suyu kesilen köylülerden birisinin suyu kesen adamın köpeğini vurduğu sahne var ya, o sahnede köpek öyle bir bağırıyor ve acı çekiyor gibi gözüküyor ki, sanırım hakkaten vuruluyor. günümüzde olsa cgi dersin animasyon dersin eğitimli köpek numara yapıyor dersin falan ama o zaman için pek mümkün gelmedi, hakkaten vurdular mı ki o köpeği ?

edit: gerçi ileriki sahnelerde "karabaş" o boyuttaki bir köpeğe göre çok rahat taşınabiliyor ve iki adet yarası var, bir yerinden vurulmuştu. yapılan bir söyleşide köpeğin vurulmadığını, doldurulmuş bir köpek kullanıldığı söylenmiş ama... neyse bilgisi olan var mı?


 
muhtemelen gercek. yol filminde de at sahnesi var sansur yemis. hatta cannibal holocaust'ta bir dev kaplumbaga sahnesi var ki sorma gitsin.
su siralar boyle seyler cok dikkat cektigi icin canlilara zarar vermiyorlar pek ama eskiden kimse dinlemiyordu.

  • bohr atom modeli  (21.10.14 05:02:02 ~ 05:02:32) 
apocalypse now'da at, öküz gibi birşey kesiyorlardı.


  • yons  (21.10.14 09:20:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.