[]

Ates dusurmek icin ne yapmali?

Yetiskin birey, ilik dus sonrasi yataga girip hayvan gibi ortunup terlemek iyi bir sey miydi?




 
net bilgim yok ama sanmıyorum. yetişkinlerde ateş daha tehlikeli bir şey diye biliyorum ana damarların geçtiği yerlere yani şakaklara kasıklara koltuk altı tarafına falan soğuk suyla ıslatılmış bez koyulması daha iyi olabilir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.10.14 03:37:57) 
ust uste iki kere ateslendim iki farkli doktora gittim bol su ic dediler disaridan yapilan soguk bisiler koyma mudahalesinden daha etkiliymis. parol aldim alti saatte bir bi de iki uc gun sonra normale dondu atesim.


  • mula  (21.10.14 04:04:19) 
ha evet bak su içmeyi unuttum ya. en son ateşim çıktığında ki felaket bir şeydi 3-4 gün 40 civarlarında gezindiydim artık ateş düşürücü serumlar falan neyse sonradan su içmeye başladım artık çaresizlikten belki işe yarar diye günde 2-2,5 litre su içmem belirgin şekilde düşürmüştü ateşimi. gece artıyordu su içiyordum yarım bir litre falan yeniden düşüyordu kısa sürede.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.10.14 04:07:34) 
ılık duş alın.

hayvan gibi örtünmeyin. aksine kendinize havale geçirtebilirsiniz. banyo sonrası üşümeyecek kadar giyinmek bunun üzerine bir kat örtü almak yeterlidir.

bir miktar suyun içine göz kararı sirke karıştırın. temiz bir bezi içine batırın. sıkın ve lenf bölgelerinizi (kulak arkası, koltuk altı hatta kasıklarınız) bileklerinizi ve eklem yerlerinizi bununla silin. çok rahatlayacaksınız.
  • balik kraker  (21.10.14 09:23:11) 
sürekli ateşlenen biriyim, şu yöntemi izliyorum; önce bir parol alıp çok örtünmeden bir iki saat uyumak, ateş düşüşe geçmezse bu sürede eklem yerlerine ılık suyla ıslatılmış bezlerin koyulması. daha sonra ılık bir duş ve uykuya devam edilmesi. (terlemek iyi gelir diye çok örtünüp havale geçirmeye gerek yok bence)


  • freya  (21.10.14 09:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.