[]

Uff Spor Salonundaki Kız Bana Yazıyo :s

Selamlar.

Ya bizim spor salonunda çalışan bir kız var şimdi. Ama hoca falan değil, o girişteki masada çalışıyor hani. Neyse, kız ÇOK güzel. Vücudu, yüzü falan, inanılmaz bir şey ya. Böyle tablo gibi al karşına izle. Ben şahsen niye orda çalışıyor merak ediyorum hatta, gidip bi ajansa falan yazılsa bi dizide falan oynatırlar vurur parayı. Neyse konuyu dağıttık.

Kız girişteki masada olduğu için girip çıkan müşterilere hoşgeldiniz falan diyor işte. Ama bir iki haftadır bana herkesten ayrı böyle bi kocaman gülümseyerek, gözlerimin içine bakarak hoşgeldin diyor gibi geldi. Ben saf erkek beynimin "güldü verecek" algoritmasını dikkate almadım tabii başta, kız güzel olduğu için uyduruyorum diye düşündüm. Ama sonra dikkat ettim, başkaları girip çıkarken kafasını kaldırıp "hoşgeldiniz" diyip işine dönüyor hemen, istisnasız. Ben girerken uzun uzun bakıyor gülümsüyor falan, böyle resmen gözlerimin içine bakıyor.

En son bugün salona girerken beni gördü, dirseğini masaya yasladı, çenesini de avcunun içine yasladı ve bana baktı, kocaman bir gülümsemeyle böyle gözlerini kırparak hoşgeldiniz dedi, ben de gülümsedim hoşbulduk dedim. bakmaya devam etti, e ben de baktım. Nasılsınız dedi, hala kocaman bir gülümseme ve elini çenesine dayamış bana bakıyor, teşekkür ederim siz nasılsınız dedim, ben de iyiyim sağolun dedi işte. Hala bakışıyoruz. Yeminle içeri geçene kadar bi 15 saniye falan öyle sırıtarak bakıştık, tam içeri girmeden arkamı döndüm, hala gülümseyerek bana bakıyordu.

E bu kadarı da hüsnü kuruntu mu lan? Kız resmen içime düştü? Ben de şüphedeyim hala, neden, çünkü kız ÇOK güzel abi. Yani kendime bakıyorum, kıza bakıyorum, tamam benim de elim yüzüm düzgün sayılır da yani, ı-ıh abi kız benim seviyemin kat kat üstüde. Hani tanışıyor olsak karakterimden falan etkilendi diycem ama tanışmıyoruz da. Bi de kız spor salonunda çalışıyor lan, ortalık biscolata erkeği kaynıyor, o aradan gözüne beni mi kestirdi yani? Hala şoktayım ha. Acaba iş çıkışı takım elbisem hafif salaş gömlek salınmış, kravat gevşetilmiş halde geldiğimden o mu seksilik katıyor falan diye bile düşündüm ama valla aklım kesmedi.

Amma anlatmışım aq. Neyse. Ne diyosunuz? Mümkün mü? Gerçi yani ben o spor salonunda evimden fazla vakit geçiriyorum, gidip kıza yürürsem ortada öyle bir şey yoksa rezil olurum, baya kötü olur. Bu yüzden gidip denemem şansımı yani. Ondan aslında kız benden hoşlanıyorsa da pratikte bana bi faydası dokunmıycak, ama o derece taş bi kızın beni beğenmiş olması bile çok hoş bir düşünce olurdu ahah. Neyse, ne diyosunuz?

 
mümkün diyorum. muhabbet kur iste duruma gore yurursun.


  • cokponcik  (20.10.14 21:27:42) 
o testosteron kokulu salonda kıza sulanmayan tek erkek sensen seni çekici bulmuştur kesin.

www.quickmeme.com

sana da aynı sinyali veriyorum:

Go go go:

upload.wikimedia.org
  • neferkitty  (20.10.14 21:31:40 ~ 21:32:28) 
Olabilir, bir seyin cekmis iste. Ben 7 puanim o 10 uzerinden 11 diye hesaplar yapma.


  • Lim5  (20.10.14 21:49:31) 
gidip kızın dudaklarına yapışmadığın sürece rezil olmazsın, sonu da kötü olmaz. bi hatuna bi şeyler içelim mi deyip kızdan hayır cevabını almak rezil edecek bir olay değil. kız hayır dedikten sonra da gönül rahatlığıyla salona gidip gelebilirsin kime ne?


  • ack3000  (20.10.14 22:12:26) 
Abi git inceden yürü işte kıza. Bu durumda kaybedecek bir şeyin yok bence.


  • aguilas negras  (20.10.14 22:36:04) 
ya yok abi yürümem kıza, salondaki hocaların mocaların hepsini tanıyorum, red yeme korkusu değil mesele. türkiye burası işte biliyosunuz, anlattırmayın :) ben merak ettim sadece acaba ben mi uyduruyorum, mümkün mü böyle bi şey diye, ondan sordum.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.10.14 22:51:17) 
Bence sende özgüven problemi var. Bunu düzeltmen lazım. Yoksa benim gibi sürekli geçmişe bakıp keşke diyen birisi olur çıkarsın. :)


  • maxim gorki  (20.10.14 23:01:52) 
sanmıyorum ya. düzenli olarak görmek zorunda olduğum birisi olmasa şansımı denerdim çünkü, denedim daha önce böyle durumlarda :) ama uzun süre oldu yapmayalı, belki de haklısındır, özgüvenimi yitirmişimdir. mümkün.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.10.14 23:04:49) 
abi kız çok net ilgileniyor. lamı cimi yok. ayrıca görmesek inanıcaz ha, eli yüzü düzgün tipmiş. sen de taş gibi adamsın. yüz yüze hiç görmesem de vakur, aklı başında biri olduğunu tahmin ediyorum. kız orda muhtemelen kaslarını gere gere gezen lavukların arasında sıkılmıştır zaten. "spor salonuna böyle adamlar geliyo muydu lan" diye falan düşünüyodur.

hiç şüphen olmasın yani kız hoşlanıyo, çok açık sinyaller bunlar. ha çıkıp bi şeyler içelim dediğin zaman "uff napıosn be slk :s" diyebilir. onu demeyeceğinin garantisini veremeyiz. neferkitty'nin verdiği linkteki gibi, BECAUSE WOMEN. ama şu haliyle seninle ilgileniyo çok belli.

bak ben de başka biri açmış olsa bu duyuruyu "şekil mi yapıyosun gerizekalı, olan var olmayan var aptal :S :S" derdim ama seni biliyorum az çok, sevindim bile bu yüzden. seviyeyi yerlere indirip son önerimi veriyorum: VUR JOKER VUR, KULAKLARINDAN TUT.
  • pescador  (20.10.14 23:06:32) 
o kız seni amar. biraz muhabbet falan aç, yemeğe davet et. he nasıl açıcam muhabbet dersen, bilmiyorum bak.


  • neil manke  (20.10.14 23:19:16) 
kadınlar illa kaslı erkeğe bakmıyor, senin giyiminden vücut diline kadar bir sürü şey dönüyor. zaten sürekli oradasın, merhaba nasılsınız dan gir, anlamlı kolye falan varsa oradan bi iki cümle muhabbet et, sonra isminiz neydi? diye sorarsın falan. 1 2 haftaya kalmaz facebook felan, instagram felan. öyle öyle yürü işte.


  • r_u_h  (21.10.14 01:52:36) 
Bizim girişteki kızlarda da ben aynı hissiyata kapılıyorum bazen de görev gereği muhtemelen.


  • arnold schwarzeneger  (21.10.14 14:24:44) 
ben olsam riske girmezdim. bi de spor salonlarındaki güruhun genelde bir saçmalığı var, nedense herkes birbirine takılırken fiziksel temasta bulunuyor. elli kollu taşağa alınmak korkunç.


  • john lee hooker  (21.10.14 14:42:29) 
abi kimi paralı sever kimi keltoş sever kimi "x" sever aq neyi kafana takıyon şizofren misin fırsatı değerlendir bizim gibi elini dizlerine vurursun. ben 5 sene önce işbankasında annesinin yanında beni kesen kızı hala unutamıyorum keşke gitseydim peşinden bi selam kelam en azından adını bilseydim diyorum.


  • iiiiiiiiiiii  (21.10.14 14:42:56) 
kız sana özgürlüğünü tattırabileceğini düşünüyor da olabilir izin vermiş yol vermiş diye düşünebilirsin tamam da o yol vermese sen ona gülemezsin bile bırak sevişmeyi... o yüzden olaya çok derin bakma yani. bi de sorguluyorsun. korkak mısın nesin sinir etme git efendice tanış konuş bak bi kafan uyuşucak mı hemen verecek s.ikiş s.kuş beni nasıl beğenir diye sorgulama aq. dereyi görmeden paçayı sıvama. güzel güzel tanışma faslına geç. hayırlısı. sinir etme beni. :D


  • iiiiiiiiiiii  (21.10.14 14:47:08) 
belli ki öncesinde pek umursamıyordun kızı.

"bu kadar adam asılıyor bana hiç biri etkilemiyor üff. aaa şu kim acaba hiç asılmıyor da bana, şu güne kadar aynı ortamda bulunduğum erkeklerin yüzde doksanı ilk fırsatta şansını denerken neden 'antremanda göz dolduran futbolcu bey' denemiyor acaba? acaba beni güzel bulmuyor mu? nasıl ya :S:S hmm çalışıyor ve kendine vakit ayırıyor, sağlıklı, sportif, kibar(sıcak bi karşılamaya gülümseyerek karşılık veren adam kibardır öküz dolu bi memlekette yaşıyoruz).

kız aşağı yukarı bu içgüdülerle hareket ediyor. bir kısmı bilinç düzeyinde, bir kısmı bilinçaltında gerçekleşiyor bu düşüncelerin.

sikleyip ilgi gösterdiğini fark ettiği anda ilgisi azalacak. hele ki direk kıza yürürsen kızın ilgisini patlatabilirsin. siklemez devam edersen de kızın ilgisi sönecek.

bu tuzakların hiç birine düşmeden kızla bi ilişki yaşamak istemez misin gerçekten? neden kendine güvenmiyorsun? özgüveni tam olan insanların üzerine hiç bir rezilliğin yapışmadığını hayatında hiç görmedin mi?
  • take me rufee2  (21.10.14 15:07:03) 
ya bu işin sonu noldu? çok merak ediyorum bu olayı :)


  • c1b2k3  (26.10.14 14:31:29) 
kızla eve gittiler, o günden beri haber alınamıyor elemandan.


  • anonymice  (26.10.14 14:35:45) 
böbrekler gitti herhalde elemanın. diyalizden yazmaya vakit olmuyordur tabi.


  • neil manke  (26.10.14 14:45:38) 
Haha bi şey olmadı ya, kız hala aynı şekilde davranmaya devam ediyor. Hatta geçen ayağımı sakatlamıştım hafif aksıyordum, girerken gördü baya bi ilgilendi "iyi misin, noldu" falan diye. Ben herhangi bir girişimde bulunmadım ama yani. Öyle devam ediyor olduğu gibi :)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (27.10.14 08:23:16) 
evet noldu merak ediyoruz


  • emirkulu  (27.10.14 08:23:57) 
aga ben bu hikayenin aynısını bahaneleriyle birlikte bir yerden daha duydum ama neyssss


  • Fakin idiyıts  (27.10.14 08:29:14) 
Geçen hafta aynı duyuruyu okumuşsundur ahah.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (27.10.14 08:37:25) 
sende ilgili davranırsan bu sefer o senden uzaklaşacaktır panpa. kızın altında kalmışsın biraz üstlere çıkman gerek. belki kız seni cool gördü hani her kıza yüz vermeyen tiplerden. kızla muhabbeti ilerleteceksin ama hep cool kalacaksın. böyle cana yakın olacaksın ama cool durup kızı önemsemeyeceksinde. kendini övüceksin, arada edebi şekilde laflar sokacaksın kıza.

belkide kız seni küçük sevimli ve utangaç küçük bir çocuk gibi görüyor. senin utandığını gördükçe içten içe utanmanla eğleniyor.

bu yüzden cool olman gerekli canayakın-resmi-cool-esprili-ben kim sen kim gibi bir hal takınman gerek. çok zor anlayacağın.
  • aat bh  (27.10.14 15:12:55) 
bunun başka bir versiyonu da benim başıma geldi, hepimiz aynı satış politikasının kurbanı oluyoruz uyanık olalım lütfen!!111bir

sdsgfds


eksisozluk.com
  • neferkitty  (28.10.14 19:10:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.