[]

banyo temizliği(duyuru anneleri, kadınları)

bugun vardiya ile çalıştığım için annemin banyo temizliğine şahit oldum. çok afedersiniz bi daha oraya ne tuvaletimi yapasım, ne de saçlarımı tarayasım geldi. her yerden bir kıl çıkıyor vs vs.
ben annemin bu emeğini kolaylaştırmak adına; banyo için ne alabilirim? daha sağlıklı bir hale nasıl büründürürüm.
gözünüzde öğrenci evi canlanmasın. normal bir ev. normal banyo.
sanırım anlatabildim..

 
arada sen de ev temizliğine annene yardım et bence.

annene de arada çiçek al.
  • mea maxima culpa  (20.10.14 21:32:53) 
saclarını odanda kurut orayı sen temizle


  • murtazaaaaaa  (20.10.14 21:33:04) 
murtazaaaaaa + 1
Saçları odada bir havlunun üzerine doğru oturarak kurutunca, döküntü en aza iniyor.

Ek olarak, dağıtmamaya özen göstersen yeter. Biz insanız, o da tuvalet. İlla ki deri ve kıl dökülecek, sadece saçmamaya özen göstermek yeterli.
  • aychovsky  (20.10.14 21:38:21) 
odalarda halı olduğundan temizlemek daha zor oluyor bence. ama her saç kuruttuktan sonra banyodaki saçları toplayabilirsin. duşakabinin içine doğru kurutursan sadece oraya dökülebilir.


  • inthechaos  (20.10.14 21:39:33) 
dökülen saçları banyoda bırakmayıp, alıp çöpe atmak nasıl fikir? :)

tuvaleti kullandıktan sonra da içine çamaşır suyu katkılı sprey bir temizleyiciden püskürtüp fırçayla temizlemek tvaletin temiz kalmasını sağlar.

giderlerde de saç, kıl, deri vb. oluyorsa tchibo'da filan satılan silikon gider filtrelerinden kullanabilirsiniz. suyun gidere akışını yavaşlatır biraz tabi.
  • m e l t e m  (20.10.14 21:42:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.