[]

tinder

ya sohbet güzel güzel ilerlerken bir anda cevap vermemeye başlıyor kızlar. sevgili falan da aramıyorum, öyle sohbet muhabbet amacım. taşkınlık, feysbuk isteme vs. de yok. anlamadım lan. tinder'da racon nedir? hayır eşten de kaldırmıyorlar.

uzun süre mesaj atmayan kıza bir şeyler yazmalı mı yoksa üstelememeli mi? ben herhalde sıkıldı diyip siliyorum.


 
Yapılabilecek tek şey hiçbir şey yapmamak olur heralde. Kızlar böyle işte.


  • theodor  (20.10.14 17:43:56) 
senin gibi binlerce var. türk erkeği kadar abazanı, agresifi ve işsizi yok. aç adamlar. dünya ortalaması 1 ise türk erkeği 100+ dır.

sen sadece o kızla konuşuyorsun diyelim, o kız 150 farklı erkekle yazışıyor, seni hatırlamadığına eminim.
  • [silinmiş]  (20.10.14 17:46:27) 
işte anlayamıyorsun ki ilgi mi istiyor yoksa sıkılmış mı :) amaan kim uğraşacak. sıkılıyorlardır herhalde.


  • passion rules the game  (20.10.14 17:46:57) 
@douchebag işte evet herkes ayrı cins garip bir uygulama da merak etmeden de duramıyor insan :)))


  • passion rules the game  (20.10.14 17:47:41) 
Sen muhabbeti ilerletmeye calisirken birilerini buluyorlardir muhtemelen. Yakin lokasyondaki karsi cinsle eslestigin bir applicationdan sohbet muhabbet beklemek garip. Ya da ben tinderi cok yanlis yorumluyorum.


  • ay nov kung fu  (20.10.14 18:19:47) 
tinder'de meç olduktan iki gün sonra merhaba yazıyorum. Sonra nerelisin, okuyor musun gibi kısa muhabbetten sonra telefon numaramı yazıp whatsapp'tan ekle diyorum. Hiç geri teptiğini görmedim, kızlar emir verilmesinden hoşlanıyor.


  • wheaston  (20.10.14 18:26:39) 
Seninle konuşurken, senden daha iyi birini buluyorlardır.(buradaki iyi nedir bilemeyiz tabii kıllı bir barzo da olabilir. bkz:zevkler ve renkler )


  • secilmis uye  (20.10.14 19:32:38) 
Tinder'ın amacı belli. Gidip kızla kanka olmaya çalışırsan böyle olması normal.


  • arnold schwarzeneger  (21.10.14 09:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.