[]

rezidansa tasinmak

yeni ev arayisimiz devam ederken aklimiza bu fikir geldi. soyle ki 2+1 ya da 1+1 ev bakiyoruz ve ev icin 0 esyalar almamiz gerekecek. bundan 2 sene sonra evlenecegimizden zaten o esyalarin hepsi yenilenecek. e rezidanslarda genelde beyaz esyalar oluyor. bunun yaninda teras, oyun salonu, fitness center, bazilarinda aidatla birlikte elektrik, internet, su faturalari da cabasi. evi de minimalist, modern sekilde dosedik mi 2 kisi 2 sene gayet rahat yasariz diye dusunduk ama emin olamadigimiz bazi seyler var. bu hizmetler rezidanslarda aksatilmadan veriliyor mu? yoksa sadece sozde mi kaliyor? rahat bir ev ortami olur mu?

velhasil 2 sene rezidansta yasamak mi mantikli, yoksa ev esyalarinin tamamini alip daha buyukce bir evde mi yasamak mantikli? ha zaten oyle bir ev tutulursa da onceligimiz site ici olmasi olacak. tesekkurler simdiden herkese.


 
nerede olduğu çok önemli

beylikdüzünde 5 katlı apartmanı diken residence dedi ve tabiki olmadı

ataşehir ve levent residence konusunda daha başarılı. eğer uzman bir yönetim varsa servislerin hepsi sağalnıyor ancak bazılarında spor salonları ve havuzlar extra ücretli olabiliyor.

rezidence hayatının en guzel tarafı güvenli olması bence kapını kitlemesen bile biliyorsun ki sıkıntı olmayacak.
  • cairo  (20.10.14 14:08:00) 
müstakil bahçeli-teraslı bir ev olmayacaksa rezidans bana göre tek seneçek. dandik apartman ve sitelerden uzak durunuz. beylikdüzünde adını hatırlayamadığım bi rezidans var param yetseydi 1+1 tutacakım.


  • dimitri iskete  (20.10.14 14:16:53) 
Kesinlikle güzel fikir bende istemiştim taşınmayı ama bekar olarak zor oluyor...


  • pati darbesi  (20.10.14 14:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.