[]

yabanci uyruklu biri tr'de banka hesabi acmak isterse ne ic'ap eder?

sevgili lazonya'lilar,
vergi no olmadan hesap acilamiyo diye birsey söylemisler bizim gencoya. asli asdari var midur? galiba tc vatandasi sadece tc kimlik no ile acabiliyo.
bizim rus nasil yapacak? para aktarip kendi hesabina, is icin kullanacak, malum 10bin euro üzeri yaninda getiremiyon ucakda.
denizbank ruslarin ya bi de onlara mi danissin daha mi rahattir? mevzuat aynidir, ama ülkede mevzuatin umursanmadigi gayet durumlar da oluyo neticede...

 
ticari hesabı çalışma izni olmadan açacaklarını zannetmiyorum.


  • fucking machine in my head  (20.10.14 12:56:22) 
otel adresini verebilir mi ferdi hesap acmak icin?


  • rusdemezale  (20.10.14 13:07:17) 
otel olur mu bilmiyorum ama aynısı arkadaşımın başına geşmişti, yurt da kaldığına dair resmi bir belge istemişlerdi üniversiteden hesabı açmak için. belgeyi alamadığı için hesap açamamıştı. sonrasında ne oldğunu bilmiyorum valla.


  • t joe  (20.10.14 13:10:23) 
ne abuk ülke lan bura. adam para getiriyo cari acigi kapatiyo. mevzuata bak cay demle.. falancanin yaninda oturuyom dese o da olmaz, 3 aylik vizeyle gelmissin diyecekler. helal parami legal yoldan getirmek istiyom tüm olay bu!
illa reza sarraf'lik mi yapak !?

  • rusdemezale  (20.10.14 13:17:15) 
potansiyel vergi numarası alması lazım.


  • [silinmiş]  (20.10.14 13:22:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.