[]

En beğendiğiniz internet servis sağlayıcısı?

TTnetle olan 128 senelik beraberliğimize bir son vermek istiyorum lakin piyasadan çok uzağım. Hangi servisi kullanıyorsunuz? Neden tavsiye edersiniz?




 
sence çok fazla seçeneğin var mı? hepsi neredeyse aynı altyapıyı kullanıyor.

turkcell superonline.
  • devorgilla the gunslinger  (20.10.14 12:45:01) 
uydunet.


  • sutlu nescafe  (20.10.14 12:45:39) 
Aslında "sadece" altyapı olarak değil; müşteri hizmetlerinin aklı başındalığı, problemleri nispeten kolayca çözebilme yetileri, f/p oranları, bilgiye ulaşabilirlik sitemleri de çok geçerli tavsiye sebepleri.


  • pandispanya  (20.10.14 12:51:35) 
1 aydır uydunet kullanıyorum gayet memnunum. müşteri hizmetleri ile hiç işim olmadı ama taahhüt ettikleri hızı sağlıyorlar, ayrıca fiyat olarak da en uygunu sanırım.


  • tolga asp  (20.10.14 13:35:17) 
beylikdüzü'ndeyken superonline kullanıyorduk biz. mis gibiydi. ttnet'te de ben çok sorun yaşamadım aslında ama superonline daha iyi. hat arkadaşın üzerine olduğu için bi problem olduğunda telefonları ona kitliyodum ben, muhabbetleri bilemiyorum tabii ama ne zaman arasak işimiz görülüyodu da.


  • pescador  (20.10.14 13:39:22) 
diğer internet sağlayıcıları ttnet'ten çok farklı değil.. hani ne bileyim atıyorum ttnet en fazla 100 mbit internet sağlıyorsa superonline aynı fiyata 10000 mbit internet mi sağlıyor? veya kendi altyapısını mı kullanıyor? ttnet'in müşteri hizmetlerinden zerre memnun değilim. ama adamlara uygun bir dille yaşadığım sorunu "yazılı şikayet" olarak bildiriyorum..

her türlü olumlu geri dönüş var.. eve kadar gelip hattı, kutuyu kontrol ediyorlar.. düşük hızım her zaman yükseldi.. hattınızla ilgili her sorunu müşteri hizmetleri aracılığı ile çözmeyin.. online hizmetlerden yapacağınız yazılı "hız / hat sorunu" taleplerini saha teknikerlerine iletiyorlar genelde..

5-10 sene sonra ben rekabeti başlatıyorum, kendi altyapımı sunuyorum diye çıkarsa biri o zaman birlikte değiştiririz.. adil kullanım kotası saçmalığını kaldıracak, uluslararası standartlarda bir hız sağlayacak.. uygun fiyatlı olacak.. bunları yaparlarsa değiştir servis sağlayıcını...
  • synche  (20.10.14 13:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.