[]

Toplanın bana ikinci üniversite seçiyoruz!

Reklamcılık bitirdim. İşim gücüm var. Bazı öğrencilik haklarından faydalanmak için İstanbul Üni. Açıköğretim Fakültesi'ne kaydolcam. Sizce hangi bölüm?

Coğrafya
Felsefe
İktisat
İşletme
Sosyoloji
Tarih

 
bence sosyoloji seçebilirsin, reklamcılığın üstüne çok iyi olur, birbirini tamamlar.


  • she is a lady  (20.10.14 11:13:02) 
Rahat biriysen ders de fazla çalışmıyorsan iktisat ve işletmeye hiç bulaşma derim..

sosyoloji olabilir.
  • redeath  (20.10.14 11:34:01) 
Rahat biriysen çalışmam diyorsan asıl sosyolojiye bulaşma. Ben yaptım sen yapma yani.
Sokaktali her on kişiden dokuzu işletme mezunu olduğuna göre işletme kolaydır.
Ha ama işime yarasın keyifli bi bölüm olsun dersen sosyoloji ya da felsefe candır.
  • bir nick var benden iceri  (20.10.14 13:00:17) 
1- işletme
2- iktisat
3- sosyoloji
4- felsefe
5- tarih
6- coğrafya
  • boshi  (20.10.14 13:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.