[]

ya otobüste horluyorsam?

ortalama 3 haftada bir 2 kere(gidiş dönüş 3 gün arayla) otobüs yolculuğu yapıyorum 5er saatlik. 5-6 sefer önce birisinin horlamasıyla bende bir ışık çaktı ya ben de horluyorsam??

eski kız arkadaşım(bir süre beraber yaşadık), beraber kaldığım arkadaşlarım ve ailem evet ara ara horladığımı söylüyorlardı.

bende o ışık çaktığından beri lan ya horlarsam diye uyuyamamaya başladım resmen ki daha otobüs terminalden çıkmadan uyuyan bir insandım.

nasıl çözebilirim ben bu işi?

not: hep tek seyahat ederim. o yüzden kimseye de soramıyorum horladım mı falan diye :/

bi yardım edin bana.

teşekkürler.

 
yeterince hayvan gibi horlarsan illa biri uyarır oradan anlarsın. bu kadar basit şeyleri dert etmeyin kendinize arkadaş.


  • wilhelmwasmuss  (20.10.14 00:00:04) 
horla abi ne olacak? otobüs o kadar sessiz bir taşıt değil. arada kaynıyor horlamalar.


  • cari kacik  (20.10.14 00:00:16) 
birinde arka koltuktaki taşak geçmişti benimle bütün gece horlamanı dinledik çok da güzel uyuyordun uyandırmaya kıyamadık diye. 15 saatlik yolculuğun 10 saati aralıksız uyumuştum. çok takma


  • dinsiz adam  (20.10.14 00:02:34) 
Yanında oturan adama sor canım horladım mı diye, nolucak sanki.


  • buff  (20.10.14 00:02:52) 
ortalama 30 kişi falan oluyor bu otobüste ama büyük otobüslerden.

bende hep arkalardan genelde yanım boş alıyorum bileti tabi. o yüzden de soracak kimse olmadı hiç :)
  • c1b2k3  (20.10.14 00:04:34) 
bundan sonra ses kaydını aç uyurken.


  • kuzey li  (20.10.14 00:07:10) 
Telefonla sesini kaydet, bos zamanında tak kulakligi dinle. saçma oldu biraz ama başka sey aklıma gelmedi

Horlasan kendi sesine uyanırdın diye düşünüyorum.
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.10.14 00:09:06) 
@buff'un dediği gibi sorarsan adam hakkında yanlış düşünebilir.

Iphone'da bir uygulama vardı. Uyurken kayıt yapıyor ve horlamaları falan kaydediyor. Belki onunla bulabilirsiniz. Evde deneyin bir gün.
  • otonom  (20.10.14 00:13:51) 
Bosver takma kafaya yahu. Horlayan tek sen degilsindir. O gece yorgunluguyla kimse senin horlamana tinmaz bile. Osurani da sicani da aglayani da uykusunda konusani da oluyor.

Horlamak gayet normal bi sey.

Ama bence cok horlasan kendi sesine uyanirdin. Arada nefes alirken ince ince horluyor olabilirsin.
  • rayde  (20.10.14 00:17:28) 
@otonom o uygulamanın ne olduğunu hatırlarsanız çok iyi olur


  • c1b2k3  (20.10.14 00:17:40) 
abi otobüste ne horlamalar gördüm yahu. arkadaşların dediği gibi biri gelip dürtmediyse yandan geçen arabadakileri korkutacak kadar horlayan tiplerden değilsindir zaten. takma kafana.


  • tescillimarka  (20.10.14 00:31:02) 
bence horlamadan bir şey olmaz da, horlamayı engelleyen şu burun bantları var ya hani, onlardan kullanabilirsiniz uzun yolculuklarda.


  • m e l t e m  (20.10.14 01:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.